Ingezonden persbericht


Nr. 137

Hilversum, 15 mei 2009

KNEVEL & VAN DEN BRINK VANAF 18 MEI WEER DAGELIJKS OP TV

Knevel & Van den Brink, vanaf 18 mei elke werkdag rond 23.00 uur op Nederland 1

Vanaf maandag 18 mei is de dagelijkse talkshow Knevel & Van den Brink weer terug op televisie. Dit jaar schuiven negen weken lang gasten uit de actualiteit bij EO-presentatoren Andries Knevel en Tijs van den Brink aan tafel om het nieuws van de dag te bespreken. Onder andere Gordon en Brigitte Kaandorp zijn te gast in de eerste aflevering. De talkshow wordt dit seizoen twee weken langer uitgezonden dan vorig jaar. Andries en Tijs zijn in hun voorbereidingen te volgen op twitter via www.twitter.com/andriesgknevel en www.twitter.com/TijsvandenBrink.

Knevel en Van den Brink zijn er klaar voor: "We voelen ons zeer betrokken bij wat leeft in de samenleving. We gaan graag over actuele onderwerpen in gesprek, betrokken en kritisch, met gasten uit alle lagen van de samenleving. Daarbij schuwen we diepgang niet."

Knevel & Van den Brink is over twee blokken verdeeld. De serie is vanaf maandag 18 mei en maandag 17 augustus respectievelijk zes weken en drie weken lang iedere werkdag te zien om 23.00 uur op Nederland 1.


---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht