Vopak NV

Persbericht

Verdeling 2008 dividend van Vopak

Rotterdam, 18 mei 2009

Koninklijke Vopak N.V. maakt bekend dat aandeelhouders vertegenwoordigend 73 procent van de uitstaande gewone aandelen het Vopak dividend in de vorm van gewone aandelen hebben laten uitkeren.

In verband hiermee is het aantal uitstaande gewone aandelen Koninklijke Vopak N.V. (nominaal EUR 1,00 per aandeel) vanaf 15 mei 2009 toegenomen tot in totaal 63.917.715 aandelen.

Profiel

Koninklijke Vopak N.V. is 's werelds grootste onafhankelijke tankterminal operator, gespecialiseerd in de opslag en overslag van vloeibare en gasvormige chemie- en olieproducten. Desgewenst levert Vopak logistieke diensten voor klanten van de terminal.

Vopak exploiteert 80 terminals met een opslagcapaciteit van ruim 27 miljoen cbm in 32 landen. Deze liggen op strategische plaatsen ten opzichte van de gebruikers en de belangrijkste vaarroutes. Klanten zijn overwegend ondernemingen uit de chemische en olie-industrie voor wie Vopak een grote verscheidenheid aan producten opslaat die zijn weg naar een groot aantal industrieën vindt.

Voor meer informatie

Koninklijke Vopak N.V.
Corporate Communication & Investor Relations Emilie de Wolf

Telefoon : 010-4002777
E-mail : corporate.communication@vopak.com Website : www.vopak.com






---- --