Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Renswoude, 18 mei 2009

MIJLPAAL: OPENING 100ste OMGEBOUWDE TREKPLEISTER-WINKEL IN SCHEVENINGEN

In Scheveningen opende deze week de 100ste Trekpleister Vitaal. Vitaal is de nieuwe winkelformule van Trekpleister en biedt alles waar vaste klanten aan gewend zijn in compleet nieuwe winkels. De vernieuwde winkels bieden alles op het gebied van health, beauty en vrije tijd en spelen bovendien optimaal in op de behoefte van vitale senioren. De vestiging in Scheveningen is in korte tijd omgebouwd en heeft een lichtere en moderne uitstraling. Daarnaast krijgt het personeel een intensieve training om optimale service aan alle klanten te kunnen bieden.

De nieuwe winkelformule van Trekpleister biedt een uitgebreid en zeer betaalbaar assortiment op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid, in een compleet vernieuwde, sfeervolle en overzichtelijke winkel. Klanten voelen zich al snel thuis en kunnen er gezellig en rustig winkelen Trekpleister is namelijk zo ingericht dat je snel vindt wat je zoekt - met extra brede gangpaden, overzichtelijke schappen en een heldere presentatie. Bij speciaal opgeleide medewerkers kunnen klanten terecht voor een deskundig advies over health en beauty.

Nieuwe winkelformule
"Onze klanten hebben volop keuze uit een uitgebreid assortiment op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid. Je kunt bij de vernieuwde Trekpleisters ook naar hartelust shoppen vanwege de vele en verrassende aanbiedingen én we schenken extra aandacht aan de voorlichting aan onze klanten", vertelt algemeen directeur Bert Verhoef van Trekpleister. "Wij richten ons niet alleen op jonge moeders, maar ook bewust op vitale senioren, die een steeds grotere klantenkring vormen. Om hen extra van dienst te zijn wordt meer uitleg bij de producten gegeven in onze folders en uiteraard in onze nieuwe winkels. Ons personeel in de nieuwe winkels is extra getraind om optimale service aan onze klanten te kunnen bieden."

Ideale inspiratiebron
Naast het ruime aanbod op het gebied van schoonheid en verzorging bieden de vernieuwde Trekpleisters een ruim assortiment zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingsupplementen. Trekpleister is daarnaast de ideale inspiratiebron voor mensen die op zoek zijn naar leuke cadeautjes: van heerlijk geurende verwenproducten tot originele cadeaus, (baby)speelgoed, kraamcadeautjes en geschenkpakketten.

Over Trekpleister
Trekpleister is met 131 winkels en zo'n 1100 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse Health & Beauty-markt. Trekpleister geeft invulling aan haar motto 'Een leven lang vitaal', door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod Health-& Beauty-artikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten. Wekelijks bezoeken enkele honderdduizenden klanten de drogisterijketen. Trekpleister is onderdeel van A.S. Watson Group, 's werelds grootste retailer op het gebied van Health & Beauty. Behalve Trekpleister behoren in Nederland ook Kruidvat en Prijsmepper tot A.S. Watson Health & Beauty Benelux.