Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nederlandse pokeraars weer succesvol tijdens Unibet Open Algarve Qualifier Marc Sullot en acteur Frank Lammers pokeren iedereen van tafel!

Malta, 18 mei 2009 - Dat je met vier maanden pokerervaring en een kwalificatieplaats ook grote winst kan behalen op een Europees pokertoernooi, bewees Limburger Marc Sullot gisteren op de Unibet Open in de Algarve. Met Portugees André Dias speelde hij een zinderende finale. Uiteindelijk kwam hij net iets tekort. Dias won in zijn thuisland de hoofdprijs van 151.000 euro. Maar met 98.000 euro in de pocket is Sullot een prima tweede. Een mooie winstmarge aangezien hij zich slechts met 15 euro inschrijfgeld kwalificeerde voor dit toernooi via unibet.com.

In totaal deden aan de Unibet Open in de Algarve 440 pokeraars mee, waaronder 35 Nederlanders. Met zijn tweede plek overtrof Sullot zichzelf en liet hij EPT-winnaars Pieter de Korver, Constant Rijkenberg en Joao Barbosa achter zich. Acteur Frank Lammers behaalde een 20ste plaats en verdiende daarmee 3.500 euro. Naast Sullot en Lammers vielen ook Nederlanders Jorn Walthaus, Tim Verbon en Thomas Runhart in de prijzen. Hugo Borst moest vroegtijdig het toernooi verlaten, omdat hij zijn vliegtuig moest halen voor zijn optreden in tv-programma Studio Voetbal. Anders was hij wellicht ook in de prijzen gevallen.

De volgende Unibet Open vindt van 16-19 juli plaats in Londen. Meer informatie is te vinden op www.unibetopen.com.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is opgericht in 1997 en staat genoteerd aan de beurs (NASDAQ OMX Nordic Exchange) van Stockholm. Unibet is een van de grootste, private, online wedkantoren in Europa en biedt diensten in twintig talen aan via www.unibet.com. Momenteel heeft Unibet meer dan 2,9 miljoen klanten in meer dan honderd landen. Unibet is lid van de EGBA (European Gaming and Betting Association), RGA (Remote Gambling Association) in Groot-Brittannië en is gecertificeerd door G4, Global Gaming Guidance Group. In december 2007 heeft Unibet Maria Holdings, de grootste online bingo-aanbieder in Scandinavië, overgenomen. En in april 2008 heeft Unibet de grootste paardenrace-portal van Scandinavië, Travnet, overgenomen. Meer informatie over Unibet is te vinden op www.unibet.nl of www.unibetgroupplc.com.


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht