Direct met 20 werkgevers aan tafel; 12 juni eerste Carrierespeeddate


Inschrijving voor Carrierespeeddaten.nl nu open

BAARN, 20090518 -- Werkzoekenden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een speeddate met meerdere werkgevers via Carrierespeeddaten.nl (www.carrierespeeddaten.nl). Op 12 juni 2009 vindt in het Beatrix Theater in Utrecht, de eerste Carrierespeeddate plaats van Speeddaten.nl. Speeddaten.nl organiseert voor werkgevers en werkzoekenden vanaf juni speeddates op diverse locaties in Nederland. Een onafhankelijke dienst om werkzoekenden en werkgevers met elkaar te laten kennismaken. Met een gesprek van 4 minuten kunnen beiden partijen snel bepalen of een vervolggesprek gewenst is. Er zijn minimaal 20 dates.

Carrièrespeeddaten is een nieuwe eerste stap in het sollicitatieproces. Tevens wordt het bedrijven mogelijk gemaakt om personeel online te werven met een eigen vacaturebank, waarbij functieprofielen worden ontsloten in het carrière-netwerk van MegaJobs.nl.

MegaJobs (www.megajobs.nl) is verheugd over de samenwerking. Werkgevers wordt vanaf vandaag een off-line mogelijkheid geboden om met kandidaten face to face in contact te treden. Met haar hybride aanpak onderstreept de vacaturebank haar vernieuwende activiteiten en wordt een ruimere mix aan "digitale" en "analoge" wervingskanalen beschikbaar gesteld aan de baanveranderaar en werkgevend Nederland.
Werkgevers en werkzoekenden kunnen een tafel of dateplek inkopen via de agenda op www.Carrierespeeddaten.nl.

Over SpeedDaten.nl
Speeddaten.nl is gespecialiseerd in het organiseren van speeddates voor de particuliere en zakelijke markt. Zij is geen uitzendbureau en heeft derhalve geen baat bij plaatsing. Met Carrierespeeddaten.nl biedt Speeddaten.nl een onafhankelijke dienst voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar laagdrempelig en vrijblijvend te leren kennen. Het persoonlijk contact is een belangrijke schakel in het sollicitatie-proces. Van het vacatures zoeken via Megajobs.nl tot elkaar daadwerkelijk spreken tijdens een speeddate.

Over MegaJobs
MegaJobs werd in oktober 2004 gelanceerd, en biedt inmiddels ruim 70.000 vacatures, waarvan het merendeel actuele Nederlandse vacatures. MegaJobs is daarmee de grootste vacaturesite van de Benelux en wellicht van Europa. MegaJobs groeit met vele duizenden vacatures per maand. Werkzoekenden vinden op www.megajobs.nl de grootste verzameling vacatures op het internet, waarvan vele niet te vinden zijn op andere vacaturesites. MegaJobs-vacatures zijn ook te zien op doelgroep- en partnersites o.a. Carriere Speeddaten.nl, TechniekFinest, EngineersOnline, Ars Aequi, SalesExpert, De Zaak, AmiTV, ManagersOnline, Banenpool, Werksite, HrmFinest.nl, Paginanieuws.nl en SalesFinest.nl. Voorts zijn (naast vele weblogs) meer dan honderd sites via het partner- en webmasterprogramma aangesloten.