Hotradio roadshow tour weer van start


HENGELO, 20090518 -- Het is even stil geweest rondom de Hotradio Roadshow, maar de show die in het verleden al velen een leuk feest bezorgde, is weer helemaal terug.

De muzikale tour van het bekende radiostation uit Oost Nederland kent drie verschillende edities met elk hun eigen uitstraling en muziekstijl.
Zo kunnen bezoekers van de 'Hotradio Dance Express' uit hun dak met de leukste danceclassics uit de jaren 70, 80 en 90. Fans van Top 40 en feestmuziek kunnen los tijdens de 'Hotradio Dance Party'. Voor de echte danceliefhebbers is er de 'Hotradio Dance Night' met de lekkerste trance, dance en house.

Hotradio zaterdag
De nieuwe tour van de Hotradio Roadshow sluit aan bij de terugkeer van de populaire zaterdagavondprogrammering op Hotradio. Vanaf 18.00 uur wordt de luisteraar weer 'stapklaar' gemaakt met mixen van onder andere Michel Besselink, Marc Vano, Milo.nl, DJeroen en Rene Ablaze.

Boekingen
Artiestenbureau Steam Entertainment uit Groenlo verzorgt de boekingen van de Hotradio Roadshow. Michaël Lammers van Steam Entertainment: 'We hebben bijzondere aandacht besteed aan de flexibiliteit. Niet alleen zijn er drie verschillende muzikale edities, ook de grootte van de show is variabel, zodat het in elke locatie en budget ingepast kan worden'.
Bij elke boeking zorgt Hotradio voor uitgebreide on-air promotie in de aanloop naar het event. Meer informatie over de Hotradio Roadshow is de vinden op de website www.steam-entertainment.com





Ingezonden persbericht