Ingezonden persbericht


Geachte relatie,

Het doet ons, als bestuur van Next MOVE, een genoegen u uit te nodigen voor de bijeenkomst op 28 mei 2009 om 18.00 op het Stadhuis in Eindhoven. Na een fantastische kick off, zullen we op het stadhuis onze tweede bijeenkomst organiseren samen met twee andere ondernemers verenigingen uit Eindhoven. We hebben voor deze avond "netwerken" als thema gekozen en onze sprekers gaan u alles vertellen over persoonlijke netwerken, virtuele netwerken en hoe die te gebruiken.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar info@stichtingnextmove.nl o.v.v. uw bedrijfsnaam, aantal personen en de namen. We zijn te gast op het stadhuis van gemeente Eindhoven, Stadhuisplein 10. Gratis parkeergelegenheid: de parkeergarage van het Stadskantoor (aan de overkant van het stadhuis).

Het bestuur van Next MOVE kijkt ernaar uit om u en uw relaties te verwelkomen op deze bijzondere gelegenheid.

Programma:

Netwerk bijeenkomst op 28 mei
Aanvang 18.00

Welkom:
Welkomstwoord door Soerinder Dataram, voorzitter Next Move 18.30 ­ 18.40

Next MOVE is de volgende stap, op weg naar een ideale multicultureel georiënteerde samenleving. Een ondernemersnetwerk, waar u tijdens diverse bijeenkomsten op informele wijze kennismaakt met collega-ondernemers buiten uw eigen netwerk. Waar alle krachten worden gebundeld om samen de volgende stap te zetten. Next MOVE; grensverleggend, vernieuwend, verbindend.

Een demonstratie en workshop van SALSA SENSATION
18.40 -19.10

SALSA SENSATION is al 7 jaar zeer actief in Eindhoven en regio om Salsa en merengue lessen te verzorgen. Inmiddels verzorgen ze ook lessen in bachata en rueda op een SENSATIONELE manier. De lessen worden verzorgd door Kenneth Gijsbertha en Runny Kuwas.

Frans Reichardt, Directeur Holy Cow! Direct Communications Lessons in Love
19.10 -19.40

Frans Reichardt is 25 jaar werkzaam in direct marketing. Hij startte zijn loopbaan bij de postorderdivisie vanVendex International, was werkzaam bij adviesbureau Jay Curry Associates en was lid van het managementteam bij TBWA/The DM Group. Tegenwoordig is hij directeur/eigenaar van Holy Cow! Direct Communications. Zijn bureau adviseert vooraanstaande organisaties als Cordaid/Vastenaktie, De Lage Landen, Friesland Bank, International Card Services/VISA, Sanoma Uitgevers, Schering-Plough en Siemens Audiologietechniek.

How to really use Linkedin?
19.40 -20.00

Esther Buitenhuis werkzaam bij Mbtion geeft een demonstratie en workshop hoe je het beste Linkedin kan gebruiken. Dit is momenteel het meest gebruikte platform om virtuele netwerken op te bouwen en in te zetten.

Opening van het buffet en netwerken
20.00-22.00

Voorzitter: de heer Soerinder Dataram
Penningmeester: de heer Isa Simsek
Bestuurslid: de heer Abdel Razak Chraou
Secretaris: mevrouw Ann Owen

Next MOVE, het ondernemersnetwerk waar verscheidenheid de verbindende succesfactor is

Next Move * Postbus 8577 * 5605 KN Eindhoven
T 06-573.23.971 * E info@stichtingnextmove.nl * I www.stichtingnextmove.nl