Ingezonden persbericht


Bandbus van The Tunes terecht
Vindersloon is optreden op politiebureau Amsterdam-West

Wonderen zijn de wereld nog niet uit, bleek toen The Tunes van de Amsterdamse politie het blijde bericht kregen dat hun bandbus terecht is. De bus is door agenten teruggevonden aan de Slotermeerlaan in Amsterdam, 15 kilometer van waar hij gestolen werd. Ook werden in de laadruimte alle vermiste spullen teruggevonden, inclusief het Perzische tapijt van drummer Aram. Als vindersloon kan de politie van wijkkantoor Lodewijk van Deijsselstraat binnenkort een exclusief en akoestisch optreden van The Tunes tegemoet zien.

De bandbus werd vorige week gestolen van zijn vaste parkeerplaats bij station Amsterdam Amstel. Niet alleen de politie maar ook veel fans hebben meegezocht naar de bus, na oproepen op de radio en in de krant. De zoektocht heeft dus succes gehad. Voor de Gouden Tip was een exclusief, akoestisch optreden uitgeloofd. Omdat de bus door de politie is gevonden zal het optreden dus op het politiebureau plaatsvinden.

Voor meer informatie kun je contact op nemen met The Tunes, Thomas Bruining via e-mail thomas@thetunes.nl of via telefoonnummer 06 18 95 04 11.

Kijk op www.thetunes.nl voor meer informatie over The Tunes.