Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

In eerste 6 uur ruim 17.500 kaarten online verkocht Kaartverkoop Schouwburg Almere maakt vliegende start

Almere, 18 mei 2009

Sinds de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Schouwburg Almere vanmorgen om 12.00 uur van start ging zijn er ruim 17.500 kaarten verkocht. De voorstelling van Theo Maassen is al uitverkocht. De verkoop van Youp van 't Hek, Guido Weijers en Claudia de Breij loopt ook heel hard maar er zijn nog plaatsen voor beschikbaar. Ook zijn er nog plaatsen voor de succesvolle kindervoorstellingen Mega Mindy de musical, Het Huis Anubis en Hoe overleef ik..

Topvoorstellingen
Populair zijn de cabaretvoorstellingen van onder anderen Youp van 't Hek, Guido Weijers en Claudia de Breij, maar ook Veldhuis en Kemper, Javier Guzman en Roue Verveer lopen snel vol. Amandla Mandela is de bestverkopende musical. De musical Hairspray, met Arjan Ederveen en Jim Bakkum komt op een goede tweede plek. Op toneelgebied is Oranje Boven met John van Eerd koploper en in de theaterconcerten gooien Guus Meeuwis, Acda en De Munnik en Frans Bauer hoge ogen. Wie voor deze voorstellingen nog een plaatsje wil bemachtigen, zal er via www.schouwburgalmere.nl snel bij moeten zijn.

Sms-je als je aan de beurt bent
Met het unieke, vorig jaar in gebruik genomen online bestelprogramma is het voor de bezoekers makkelijk om kaarten te kopen bij Schouwburg Almere. Ze hoeven niet ingelogd te wachten op het moment dat ze kaarten kunnen bestellen: ze krijgen een sms'je als ze aan de beurt zijn.

Zelf je plaats kiezen
Schouwburg Almere heeft een reserveringssysteem waarbij de bezoeker zelf zijn stoelen kan kiezen voor een voorstelling. Op internet ziet men meteen op de plattegrond waar in de zaal er nog kaarten beschikbaar zijn en kan deze vastleggen.

Informatie
De toegangsprijzen van de voorstellingen in Schouwburg Almere zijn inclusief bewaakte garderobe en een drankje in de pauze. Als er geen pauze in de voorstelling zit, staat na afloop een drankje klaar. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m zaterdag van 13.00 - 21.00 uur. Als er geen voorstellingen op zaterdag zijn, is het bespreekbureau geopend tot 17.00 uur. Op zondag is het bespreekbureau een uur voor aanvang van een voorstelling geopend.

Noot voor de redactie /