Gemeente Haren

Visiedocument `Raadhuisplein'

Vooraankondiging Rondetafelgesprek 19 mei 20.00 uur gemeentehuis

16/04/2009

Op 19 mei wordt een rondetafelgesprek georganiseerd over het visiedocument `Raadhuisplein' op initiatief van de gemeenteraad. De raadsleden willen betrokkenen raadplegen om tot een weloverwogen besluit te kunnen komen.

Een rondetafelgesprek is bedoeld om raadsleden de mogelijkheid te bieden zich nader te laten informeren door belanghebbenden en/of deskundigen.Wellicht ontvangt u binnenkort een uitnodiging om deel te nemen aan dit gesprek. Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en van mening zijn dat u een bijdrage kunt leveren, dan kunt u zich hiervoor voor 8 mei aanmelden bij de griffiemedewerker. Het betreft een openbare bijeenkomst. Ook zonder uitnodiging bent u van harte welkom om als toehoorder op de publieke tribune plaats te nemen. Meer informatie hierover treft u aan in het Harener Weekblad van week 17.

Een rondetafelgesprek is geen inspreekavond. Er is veel ruimte voor inbreng/informatie van de participanten, minder voor discussie. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat de raad zich per definitie bindt aan de uitspraken van belanghebbenden en uitkomsten van een rondetafelgesprek. Voor vragen kunt u terecht bij de raadsgriffier mw. P. Lambeck, telefoon: 050-5339860 of per mail: p.lambeck@haren.nl of bij de griffiemedewerker mw. M.J. Hendriks-Boomsma, telefoon: 050-5339871 of per mail: m.j.boomsma@haren.nl. Voor nadere informatie kunt u ook kijken op de gemeentelijke website: http://www.haren.nl/.