ABVAKABO FNV

Kom naar het lijsttrekkersdebat Europese verkiezingen

Binnenkort zijn er weer Europese verkiezingen. De vakbonden maken zich sterk voor sociaal-economische hervormingen in tijden van economische crisis en organiseren een lijstrekkersdebat op 19 mei. Het debat begint om 20.00 uur, in de Jaarbeurs in Utrecht. FNV-voorzitter Agnes Jongerius verzorgt een inleiding als aftrap voor de discussie. Aan dit debat doen mee: PvdA, VVD, D66, SP, GroenLinks, CDA en CU.

In het debat komen kwesties aan de orde zoals: Welke rol speelt de EU bij de oplossing van de economische crisis? Wat zijn de rechten van werknemers in de EU? Wat wordt er geregeld in de EU op het gebied van pensioening en de marktwerking in publieke diensten?

Kom ook naar het debat

De FNV nodigt je uit om dit debat bij te wonen. Je bent van harte welkom op 19 mei in de Jaarbeurs te Utrecht, om 20.00 uur. Wil je het debat bijwonen, geef je dan vantevoren op via onder vermelding van je naam, woonadres, e-mailadres en telefoonnummer.

"De Nederlandse politieke partijen in Brussel moeten een helder signaal afgeven. Een signaal naar de burgers, een signaal dat het vertrouwen uitstraalt in de meerwaarde van de Europese samenwerking. Juist in de moeilijke komende jaren is dat hard nodig." zo vindt de FNV. Meer informatie informatie hierover staat op de FNV website.