RTL Group

Tim en Froukje nemen huizenmarkt onder de loep in TV MAKELAAR

Vanaf dinsdag 19 mei bezoeken Tim Immers en Froukje de Both in een nieuw seizoen van het populaire RTL 4-programma TV Makelaar weer veel verschillende huizen om een koop of verkoop te realiseren. Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij de veranderende huizenmarkt. De huidige marktsituatie wordt belicht en er wordt ingespeeld op de vragen die leven bij kopers en verkopers. Want juist in deze tijd zijn goede adviezen zeer waardevol.

TV Makelaar heeft een aantal vaste programma onderdelen: De Huizenjacht waarin mensen worden begeleid in hun zoektocht naar een woning die bij ze past. In het item Te Koop helpt TV Makelaar mensen die het niet lukt hun huis te verkopen en haalt interieurarchitect Michiel de Zeeuw alles uit de kast om het huis te restylen voor de verkoop. In Droomhuis nemen we een kijkje bij mensen die vol trots hun droomhuis laten zien en waar meestal ingrijpende verbouwingen hebben plaatsgevonden. En in De Taxatie zien we een waardebepaling voor mensen die een verbouwing of verkoop overwegen of gewoon nieuwsgierig zijn wat hun stulpje waard is.

In de eerste aflevering gaat Froukje met de twintigjarige Edmee op zoek naar een woning in Leeuwarden. Edmee woont momenteel nog bij haar ouders in Dubai en is met hen naar Nederland afgereisd om binnen twee weken een huis te vinden en te kopen.

Tim probeert het huis van Marco en Alieke in Waddinxveen te verkopen. Marco is architect en heeft het huis destijds met zijn ex gekocht en helemaal verbouwd. Doordat hun relatie ten einde kwam hebben ze er nooit gewoond en het dus ook niet ingericht. Michiel de Zeeuw komt helpen om het huis te stylen.

Uitzending TV Makelaar vanaf 19 mei elke dinsdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.
Website: rtl.nl/tvmakelaar

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Danielle van Es, RTL Nederland Communicatie via tel. 035 6718 482 of danielle.van.es@rtl.nl. Fotos zijn op te vragen via de afdeling Mediadocumentatie, mediadocumentatie@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.