Gemeente Overbetuwe


Uitnodiging 19 en 20 mei inloopavonden Park Lingezegen
---

Wij nodigen u van harte uit voor de inloopavonden over inrichtingsplannen voor Park Lingezegen. De avonden vinden plaats op dinsdag 19 mei in zalencentrum De Valom, Karstraat 2 in Huissen en woensdag 20 mei in zalencentrum Onder de Toren, St. Maartenstraat 34 in Elst. U bent welkom tussen 19.30 en 21.30 uur op de avond die u schikt (opgave is niet nodig). Inwoners van de gemeente Overbetuwe die in het toekomstige Park Lingezegen wonen, hebben per brief een aparte uitnodiging ontvangen.

Tijdens de avond gaan we met u in gesprek over de verschillende voorstellen die er zijn voor de inrichting van Park Lingezegen. Uw inhoudelijke opmerkingen worden waar mogelijk gebruikt bij de verdere invulling van de Milieu Effect Rapportage (MER), structuurvisie en bestemmingsplannen. Op beide avonden zijn leden van de projectorganisatie (dat zijn vertegenwoordigers van gemeenten, provincie, Staatsbosbeheer, Waterschap en Dienst Landelijk Gebied) aanwezig.

Park Lingezegen, mooi dichtbij!

Park Lingezegen is een landschapspark in aanleg voor de 160.000 huidige en toekomstige bewoners tussen Arnhem en Nijmegen en biedt ruimte aan mens, water, landbouw en natuur. Het park wordt 1500 hectare groot: dat is 22 keer het Sonsbeekpark in Arnhem en 18 keer het Goffertpark in Nijmegen. Kijk op www.parklingezegen.nl.

Informatie

Projectbureau Park Lingezegen, post@parklingezegen.nl, tel. (026) 359 95 51.