RTL Group

Twee bijzondere gastrollen in GTST

Neerlands langstlopende soap Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt er twee nieuwe personages bij. Op dinsdag 19 mei maakt musicalster René van Kooten zijn opwachting in Meerdijk als de succesvolle zakenman Frederik Waals en donderdag 21 mei is actrice Annette Barlo voor het eerst te zien als fysiotherapeute Lies de Weerdt.

Het wordt voor Vicky Pouw (Liza Sips) steeds moeilijker om aan het geldbedrag te komen waarmee ze haar contract met Telefonon kan afkopen. Uit pure wanhoop besluit ze het huis van haar familie, de villa Van Wickenrode, te verkopen. De enige geïnteresseerde is de zeer succesvolle zakenman Frederik Waals. Maar eigenlijk is hij meer geïnteresseerd in Vicky zelf en doet haar een héél bijzonder voorstel.

Lies de Weerdt wordt in Meerdijk aangesteld als fysiotherapeute. Lies is een pittige dame. En dat is een handige bijkomstigheid in Huize Sanders, waar iedereen een eigen wil heeft en zich met de revalidatie van Nina (Marly van der Velden) bemoeit. Nina heeft veel moeite om zich over te geven aan de werkwijze van Lies. In de periode dat Lies in Meerdijk verblijft, zal zij ook een romantisch avontuur met een zeer bekende inwoner beleven.

Uitzending RTL 4, elke werkdag, tussen 20.00 en 20.30 uur. Website: gtst.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718971 of via eva.peters@rtl.nl. Fotomateriaal is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, tel: 035 - 6718 553 of mediadocumentatie@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.