Gemeente Baarn

Grote schoonmaak van straten
Plattegrond Javalaan, Piet Heinlaan en Faas Eliaslaan

De gemeente gaat volgende week weer een aantal straten âintegraal schoonmakenâ. Ditmaal zijn de straten zuidoostelijk van het Centrum aan de beurt. Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de wijken gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven van de wijken hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaakbeurt veegt de gemeente straten en stoepen, wordt er onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen. Verder zuigt de gemeente putten schoon, voert klein herstelwerk uit en waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema dinsdag 19 mei aanstaande: Javalaan (vanaf Oosterstraat), Madoerahof, Faas Eliaslaan en Van Galenlaan.

Â

In de loop van het jaar komen vrijwel alle straten in Baarn aan de beurt voor een grondige schoonmaak door de ploeg van âintegraal schoonâ. Bewoners en bedrijven in straten waar wordt schoongemaakt, krijgen vooraf schriftelijk bericht. Ook op deze paginaâs vindt u regelmatig informatie over âintegraal schoonâ.


* plattegrondje Javalaan Piet Heinlaan en Faas Eliaslaan.pdf (377,07 KB)