Gemeente Diemen


Inloopbijeenkomst Brede School Diemen Noord

De gemeente organiseert een informatiebijeenkomst over de beoogde Brede School in Diemen Noord. Op 19 mei tussen 17.00 en 20.00 uur kunt u uw vragen en opmerkingen kwijt in de noodschool van De Duif aan de Tureluurweg.

De gemeente organiseert op dinsdag 19 mei a.s. een inloopbijeenkomst over haar voornemen om een Brede School in Diemen Noord te gaan bouwen. Het is de bedoeling dat in de Brede School in Diemen Noord de twee huidige basisscholen in de wijk, 't Palet en De Duif, een nieuwe huisvesting krijgen. Daarnaast krijgen ook kinderdagverblijf De Kinderkorf, peuterspeelzalen De Tuimelaar en 't Kloddertje en de buitenschoolse opvang er een plaats.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 19 mei tussen 17.00 uur en 20.00 uur in de noodschool van De Duif aan de Tureluurweg. Bewoners van Diemen Noord en ouders van kinderen op de betrokken scholen krijgen op deze manier de gelegenheid zich over alle relevante aspecten te laten informeren door deskundigen van de gemeente en door de scholen. Ze kunnen zich laten bijpraten over de plannen, de besluitvormingprocedure, de planning, de onderwijskundige achtergronden en de ruimtelijke gevolgen. Ook kunnen ze hun vragen of opmerkingen kwijt.

Voor meer informatie.


---

Postadres:
Gemeente Diemen
Postbus 191
1110 AD
Diemen

Bezoekadres:
D.J. Den Hartoglaan 1
Tel.: (020) 314 46 44
Fax: (020) 314 46 35
E-mail: info@diemen.nl

---