Stadsdeel Oost/Watergraafsmeer Amsterdam



---

Burgeravond 19 mei

15 mei 2009

De deelraad van Oost-Watergraafsmeer hoort graag uw mening over de voorjaarsnota.

Inwoners, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om op de avond van 19 mei 2008 te reageren op de voorjaarsnota. Plaats van handeling: stadsdeelkantoor aan de Oranje Vrijstaatplein. Aanvang: 20.00 uur

Op 7 mei presenteerde het Dagelijks Bestuur van ons stadsdeel de voorjaarsnota. Op 15 juni moet de raad over dit document beslissen. De deelraad nodigt u uit om op dinsdagavond 19 mei een burgeravond bij te wonen, waarin we uw visie willen vernemen over de plannen en de keuzes die in de voorjaarsnota staan.

Bij de stadsdeelkrant van 8 mei is als bijlage een beknopte versie van de voorjaarsnota met de belangrijkste punten verschenen. In de voorjaarsnota adviseert het dagelijks bestuur de deelraad over het beleid voor het jaar 2010, wat daarvoor in de begroting voor volgend jaar moet worden opgenomen en hoe dat moet worden betaald. Wij willen graag met u van gedachten wisselen over de belangrijkste punten. Het is tenslotte uw stadsdeel!

De deelraad wil graag de belangrijkste thema's gezamenlijk met u op de burgeravond bespreken. Als thema komen onder andere de bezuinigingen, grote projecten/wonen en duurzaamheid aan bod.
Een gespreksleider zorgt ervoor dat hierbij iedereen aan bod komt.

Daarnaast is er volop gelegenheid om uw specifieke vragen, opmerkingen, zorgen en complimenten met individuele raadsleden te bespreken.

Graag hopen wij u te begroeten op 19 mei a.s. om 20.00 uur, in het gebouw van het stadsdeelkantoor.

Met vriendelijke groet,
De stadsdeelraad van Oost-Watergraafsmeer en de griffie

De Voorjaarsnota
Hier kunt u de Voorjaarsnota downloaden.

Als er vragen zijn over de burgeravond kunt u contact opnemen met de griffie: 020-2535023