Stadsdeel Amsterdam-Noord

Start verkoop luxe appartementen 'De Zeven Provinciën'

Op 16 mei is in de nieuwe wijk Overhoeks `De Zeven Provinciën' van toparchitect Jo Coenen in de verkoop gegaan. Het elegante gebouw met 62 koopappartementen verrijst pal aan het IJ en wordt één van de meest prominente woongebouwen van Overhoeks. "Een aanwinst voor de wijk en een absolute meerwaarde voor Noord", aldus stadsdeelvoorzitter Rob Post.

Start verkoop luxe appartementen De Zeven Provinciën

De koopappartementen hebben een vloeroppervlak variërend van circa 116m2 tot bijna 240m2 en variëren in prijs van circa EUR 550.000 tot EUR 1.900.000. Stadsdeelvoorzitter Rob Post: "Ik ben erg blij dat deze prachtige appartementen in de verkoop gaan, vooral in een tijd van economische recessie. Deze woningen zijn uniek: een absolute meerwaarde voor Noord. In de regel worden alleen kantoorgebouwen bekleed met natuursteen. Hier heeft de architect ervoor gekozen om het gehele woongebouw te bekleden met natuursteen. Mijn complimenten voor architect Jo Coenen."

Informatiecentrum Overhoeks

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Informatiecentrum Overhoeks aan de Buiksloterweg 5d in Amsterdam, telefoon: 020 636 4844, www.overhoeks.nl.

Bron: Overhoeks / Ymere