Gemeente Cromstrijen


Het regende certificaten en diploma's bij brandweer Cromstrijen

(19-05-2009)

Vrijdag 8 mei 2009 vond de jaarlijkse certificaten en diploma-uitreiking van brandweer Cromstrijen plaats. Daarnaast zette burgemeester Giel Janssen vijf jubilarissen in het zonnetje.

Uitreiking certificaten en diploma's
Een diploma voor Brandwacht, Brandwacht 1ste klas en Onderbrandmeester zijn uitgereikt. Ook overhandigde burgemeester Janssen vele certificaten.

Jubilarissen
Op vrijdag 8 mei zijn vijf jubilarissen in het zonnetje gezet. André Vogelaar, Wouter Kalis en Lennard van der Bijl zijn 12 ½ jaar lid van de vrijwillige brandweer. Biem Mol is 20 jaar lid en Rook van Gameren zit al 30 jaar in het vrijwillige brandweervak. Allen kregen een oorkonde en een onderscheiding.

Afscheid
Jan Mol, lid van de jeugdbrandweer Cromstrijen nam afscheid en komt de post Klaaswaal versterken.

Helaas nam brandweer Cromstrijen deze avond ook afscheid van twee leden. Gerard Verbaas nam na 5 jaar dienstverband afscheid. Cornel 't Hooft nam na 19 dienstjaren afscheid van de brandweer. De twee leden kregen voor hun jarenlang trouwe en tomeloze inzet een afscheidsoorkonde en penning.

Nieuwe leden altijd welkom!
Door de behaalde certificaten en diploma's is het korps weer versterkt met manschappen, bevelvoerders en chauffeurs. Toch is de brandweer nog steeds dringend opzoek naar nieuwe enthousiaste leden. Is de vrijwillige brandweer Cromstrijen iets voor u, kijk dan voor meer informatie op de internetsite www.brandweercromstrijen.nl.