Q & I


19/05/2009

Qi ict ziet beheerdiensten groeien in 2009

Qi ict ziet beheerdiensten groeien in 2009
Qi ict NCC

Qi ict heeft in de afgelopen periode een zeer sterke groei doorgemaakt in de Remote Control diensten.

Deze diensten, veelal door Qi ict zelf ontwikkeld, zijn toepasbaar op het complete product portfolio van Qi ict. De reden van de ontwikkeling van eigen diensten is dat ze naadloos aansluiten aan de werkwijze van onze organisatie en dat veel commerciële producten alleen ondersteuning bieden aan de grote merken, zoals bijvoorbeeld Cisco. En daar zit het knelpunt. Veel producten die Qi ict levert zijn dusdanig nieuw op de markt, complex en kritisch binnen organisaties, dat de medewerkers van deze organisaties hier geen kennis en ervaring van hebben.

Qi ict levert specialistische Remote Control diensten vanuit haar professionele Network Control Center bij Qi ict in Delft, en ondersteunt hierin de beheerorganisaties. Sterker nog, zij worden volledig ontzorgd door deze diensten. Qi ict configureert en beheert de apparatuur op afstand, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

In geval van storingen maakt Qi ict gebruik van haar eigen spare-magazijn waar alle apparatuur beschikbaar is. Samen met de periodieke backup van de betreffende apparatuur komt een ervaren Qi ict engineer de problemen op locatie oplossen. Binnen het contract, zonder extra kosten. Ook voor producten die niet door Qi ict zijn geleverd hebben wij passende diensten die naadloos aansluiten bij organisaties.

Uit onderzoek van de Computable is gebleken dat veel bedrijven interesse hebben in onze Remote Control diensten. Juist in deze tijd waarbij kosten, continuïteit en beschikbaarheid belangrijker zijn dan ooit. Vandaar de enorme groei in beheerdiensten die Qi ict op dit moment doormaakt.
Klik hier voor dit onderzoek.

Meer weten over de serviceovereenkomsten van Qi ict? Stuur een mail met uw gegevens naar info@qi.nl en wij sturen u per post het Qi ict Dienstenboek.

Qi ict Diensten