Politie Limburg-Noord

Man mishandeld en beroofd van fiets


Datum: 19-05-2009
Tijd bericht: 11:31
Plaats: Tegelen
Maandagavond, even na 18:30 uur, is op de Hulsterweg een 18-jarige jongen man uit Reuver mishandeld en van zijn fiets beroofd, door twee onbekende personen in een opvallende, groene Honda CRX. Het 18-jarige slachtoffer fietste die avond samen met een 18-jarige vriend uit Reuver op één fiets naar een sportschool aan de Hulsterweg. Onderweg zagen zij meerdere malen een opvallende, groene Honda CRX met 2 uitlaten. Deze viel het tweetal op door het agressieve rijgedrag van de bestuurder en het vele lawaai dat de auto produceerde. Toen de jongens bij de sportschool aankwamen zagen zij wederom de Honda CRX naderen. Uit de auto stapte plotseling de bijrijder en kwam de twee jongens tegemoet rennen. Zonder enige aanleiding sloeg hij het 18-jarige slachtoffer met kracht in het gezicht, waarop beide jongens richting de ingang van de sportschool vluchtten. Toen de jongens bij de ingang van de sportschool stonden, nam de dader de fiets van het slachtoffer mee en ging er samen met de autobestuurder in de richting van de Zuiderbrug vandoor.

Het slachtoffer kon zijn belager omschrijven als een man met een blanke huidskleur van ongeveer 23 jaar oud en tussen de 1.70 meter en 1.80 meter groot. Hij heeft blond, kort haar in stekeltjes, een normaal postuur en veel puistjes in het gezicht.

De bestuurder van de groene Honda CRX is eveneens een blanke man van ongeveer 23 jaar oud, donkerbruin tot zwart haar, heeft een normaal postuur en een tatoeage aan de binnenzijde van zijn linkerarm.

De politie komt graag in contact met eventuele getuigen, of mensen die dit tweetal herkennen of deze groene Honda CRX met dubbele uitlaat maandagavond even na 18:30 uur hebben zien rijden. Mensen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.