Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Doetinchem -  Nieuwe teamchefs in de Achterhoek           |

Vier politieteams in de Achterhoek hebben sinds kort een nieuwe teamchef. Twee van hen werkten al op een politieteam in dit gebied, twee van hen zijn nieuw.
Onlangs zijn Tim Roskam en Wilma Teunissen begonnen als teamchef binnen het district Achterhoek. Met de komst van Roskam en Teunissen zij alle vacatures voor de functie van teamchef binnen het district weer ingevuld.
Roskam is begonnen als teamchef in het team Bronckhorst. Hij was beleidsadviseur bij het Nederlands Politie Instituut in Den Haag en directiesecretaris bij de voorziening tot samenwerking Politie Nederland (vtsPN). Enkele jaren geleden maakte hij de overstap naar de politie Noord- en Oost-Gelderland, waar hij de politieopleiding volgde. Roskam volgt Carel Coenen op die de functie van interregionaal projectleider milieu in het samenwerkingsverband van de politieregio's Twente, IJsselland en Noord- en Oost-Gelderland heeft aanvaard.
Teunissen is aangesteld als teamchef van team Montferland. Zij is afkomstig van de Rijksrecherche en heeft vanaf de zomer 2007 als interim-teamchef gewerkt bij het team Noordoost in het politiedistrict Apeldoorn. Zij volgt Emil Visser op die is aangesteld als teamchef van team Berkelland. Visser volgt daarmee Willem te Winkel op die teamchef van het team Lochem in het politiedistrict IJsselstreek is geworden.
Het district Achterhoek bestaat uit de gemeenten Bronckhorst, Montferland, Berkelland, Doetinchem, Oude IJsselstreek, Aalten, Oost Gelre en Winterswijk. Dit district is onderdeel van de politieregio Noord- en Oost-Gelderland ( het gebied van Harderwijk tot Winterswijk).


Einde bericht


N.B. Wanneer u een foto van één van de temchefs wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met de heer Ten Thije-Boonkkamp van de afdeling communicatie via 055- 5436053.
-----------------------

(





(



---- --