Politie Gelderland-Zuid

Overval in Tiel

Tiel, 19-05-2009 o Maandagavond, rond 22.30 uur, is een gewapende overval gepleegd op een cafetaria aan de Weerstraat in Tiel. Rond dit tijdstip bevond de eigenaar zich in de zaak, toen een man binnen kwam en onder bedreiging van een vuurwapen geld eiste.

Onder bedreiging kreeg hij de inhoud van de kassa mee. De dader vertrok daarna en liep de Weerstraat in. Even later sloeg hij het Jodenstraatje in. De politie heeft direct na de melding de omgeving afgezocht maar de dader werd helaas niet meer aangetroffen.

Signalement

Van de dader is een summier signalement bekend. Het betreft een man met een lengte van ongeveer 1,70 mtr. en een fors postuur. Hij was gekleed in een grijs shirt met korte mouwen met onbekende opdruk. Verder droeg hij een zwarte bivakmuts.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen die de dader rond het genoemde tijdstip in de Weerstraat in Tiel iets hebben gezien of mensen die anderszins informatie kunnen geven over deze gewapende overval. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Tiel op telefoonnummer 0900 8844. Eventueel kan men ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000. (15)

Laatst gewijzigd 19-05-2009 11:55 | © Regio Gelderland-Zuid |