Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt schietincident

Ewijk, 19-05-2009 o De recherche van het district Tweestromenland is een onderzoek gestart naar een schietincident dat in de nacht van maandag op dinsdag heeft plaatsgevonden op de A50 ter hoogte van de brug over de Waal.

Een 47-jarige inwoner van Horssen belde rond 00.50 uur de politie met de mededeling dat hij op de Ewijkse brug was beschoten terwijl hij daar in zijn auto reed. Het slachtoffer was inmiddels thuis op het moment dat hij de politie belde. Onmiddellijk na de melding is de politie begonnen met een sporenonderzoek op de plaats waar het schietincident moet hebben plaatsgevonden.

De auto van het slachtoffer is voor sporenonderzoek in beslag genomen. Het slachtoffer zelf wordt nog nader gehoord. Van de daders is momenteel niets bekend. Het slachtoffer kon alleen verklaren dat het om een donkere auto ging.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar mensen die deze nacht rond half één op de A50 iets is opgevallen dat met dit schietincident te maken zou kunnen hebben. Zij kunnen bellen met de recherche van het district Tweestromenland op telefoonnummer 0900 8844.
Mensen die anoniem informatie willen geven, kunnen bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800 7000.
(03)

Laatst gewijzigd 19-05-2009 12:17 | © Regio Gelderland-Zuid |