RE/MAX Nederland genomineerd voor Sportsponsorprijs

19/05/2009 13:56

RE/MAX Nederland

De genomineerden van de Sportsponsorprijs van Den Haag 'de Gulden Ooievaar' zijn bekend gemaakt en RE/MAX Nederland is daar één van. De 'Gulden Ooievaar' omvat drie verschillende categorieën: Sportsponsor Individueel, Sportsponsor Team en Sportsponsor Evenement.

In de categorie 'Sportsponsor Evenement' is RE/MAX Nederland, naast Witte Kruis Holding en Ernst & Young, genomineerd vanwege haar ondersteuning aan het RE/MAX Zuiderpark golfevenement ten bate van het goede doel.

Vorig jaar is er door de deelnemers aan het RE/MAX Zuiderpark Open golfevenement 15.000,- euro bij elkaar geslagen voor de Stichting Doe een Wens (vervult bijzondere wensen van ernstig zieke kinderen) en het Verkaart Development Team (ondersteuning van projecten in Kenia).

'De Gulden Ooievaar' is dé Sportsponsorprijs van Den Haag en wordt dit jaar voor de 21e keer uitgereikt. Volgens Rob van de Laar, voorzitter van 'de Gulden Ooievaar', waren de aanmeldingen dit jaar zeer divers. Dit geeft aan dat de Haagse sporters, sportverenigingen en organisatoren van sportevenementen massaal van de gelegenheid gebruik hebben gemaakt om hun sportsponsor in het zonnetje te zetten! Het RE/MAX Zuiderpark Open golfevenement is tot stand gekomen dankzij de voortvarende inzet van initiatiefnemer Hans Stiemsma en zijn team van de Stichting Zuiderparkgolf, die er ook dit jaar alles aan zal doen om er wederom een succesvol sportevenement van te maken.

Tot 1 juli aanstaande kan er gestemd op één van de genomineerde sportsponsors op de website van 'de Gulden Ooievaar': www.guldenooievaar.nl. De prijsuitreiking vindt plaats op 27 augustus aanstaande in het Hommerson Beach Stadion te Den Haag.

Inschrijven voor het RE/MAX Zuiderpark Open golfevenement kan nog via www.zuiderparkgolf.nl.





http://www.zuiderparkgolf.nl