Gemeente Lopik

Werkzaamheden Hendrik van de Spoelsingel

De gemeente Lopik gaat onderhoud aan de bestrating uitvoeren in de Hendrik van de Spoelsingel in Lopik-dorp. De werkzaamheden bestaan uit het plaatselijk repareren van de verharding om wateroverlast na regenval te verhelpen. De werkzaamheden starten op maandag 25 mei 2009.

Een en ander houdt in dat de rijbaan, globaal vanaf huisnummer 3 tot en met nummer 7 geheel wordt herstraat. Gedurende deze werkzaamheden zijn de woningen niet per auto bereikbaar. Het overige deel van de rijbaan zal plaatselijk worden hersteld.

Ook wordt de mogelijkheid bekeken om een strook verharding aan te brengen in de berm ter hoogte van de daar gesitueerde parkeervakken. De gemeente probeert de overlast zoveel mogelijk te beperken. Hiervoor hebben wij ook uw hulp nodig. Wij verzoeken u uw auto's zoveel mogelijk op het parkeerterrein van sportzaal De Wiekslag te parkeren.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer T.H. Schroor. Hij is te bereiken via telefoonnummer 0348-559918 of e-mail: thomas.schroor@lopik.nl.