Dienstenbond CNV

Nieuws

19 mei 2009

Uitnodiging medewerkers Friesland Bank

Naar aanleiding van de uitslag rondom de stemming over het nieuwe Sociaal Plan hebben we als CNV Dienstenbond opnieuw met uw werkgever onderhandeld. Leden hadden in grote meerderheid aangegeven dat ze niet akkoord konden gaan met de bepalingen rondom plaatsing in een andere lagere functie. Afgelopen vrijdag 15 mei 2009 zijn we erin geslaagd om een resultaat te bereiken dat we positief aan u voor willen leggen.

In de bijlage vindt u wederom de uitleg aan de hand van de voorstellen van de werkgever welke wij u al tijdens de eerdere ledenbijeenkomsten hebben toegelicht. Tevens vindt u ook het compromis rond de persoonlijke toeslag bij punt 7.
Dit willen we graag met u bespreken.

Vandaar dat ik u graag wil uitnodigen voor een nieuwe ledenbijeenkomst op

Dinsdag 26 mei 2009
Locatie: Intermezzo, Stationsweg 6 te Leeuwarden Aanvang: 18.00 uur

Dit tijdstip is gekozen op verzoek van medewerkers die van de buitenkantoren moeten komen.

De stemming over dit resultaat zal alleen onder de leden plaatsvinden en daarvoor heeft u bijgaand een stemformulier ontvangen. Deze ontvang ik graag retour na afloop van de bijeenkomst of per post tot woensdag 27 mei a.s.

Gezien het belang van dit overleg vinden wij het prima dat u uw collega die nog geen lid is, maar dat wel wil worden, meeneemt.

Tenslotte
Mocht u nog vragen hebben. Neem dan ook gerust contact op met bestuurder Gert-Jan Seffinga. Hij is te bereiken onder telefoonnummer 0521 - 583 440 of per email g.seffinga@remove-this.cnvdibo.nl