Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DeMeter pakt het grootst aan met De Toekomst van DM

Netwerkorganisatie DeMeter organiseert op 19 mei 2009 wederom het populaire seminar De Toekomst van DM met dit jaar als thema: Mind the gap! Een seminar waar maar liefst 7 top sprekers in zullen gaan op de toekomst van D(ialoog) M(arketing). Plaats van handeling is het Spoorwegmuseum in Utrecht.

De ontwikkelingen in onze branche volgen elkaar in hoog tempo op. Als marketeer moet je dan ook goed op je hoede zijn om geen gat te laten ontstaan in kennis en ervaring. Men moet aan zichzelf blijven werken en zich constant blijven ontwikkelen om niet de boot euhh de trein te missen.

De sprekers zullen de aanwezigen dan ook in sneltreinvaart volledig op de hoogte brengen van alle toekomstige ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We zetten alle sprekers hier even op een rijtje:
* Ben Tiggelaar - Bestsellerauteur en topspreker
* Vincent Everts - Trendwatcher

* Rick Nieman - Nieuwslezer RTL en auteur van het marketingboek: De Goeroe Methode
* Bram Jan Streefland - Oprichter shop VIP, de grootste online shopping community van Nederland
* Lot Keijzer - Twist (Kobalt)

* Wim Andrea - Directeur Strategie en Creatie Clockwork
* Frans Reichardt - Directeur Holy Cow!
DeMeter zou DeMeter niet zijn wanneer zij voor zo'n top programma met indrukwekkende sprekerslijst aantrekkelijke tarieven zou hanteren. Leden van DeMeter kunnen zich aanmelden voor ¤ 149,- niet leden betalen ¤ 199,-. (excl diner). Hiermee verwacht DeMeter dan ook een record aan inschrijvingen te behalen.

Voor meer informatie over het programma, de sprekers en uiteraard om direct in te schrijven, kan men terecht op www.detoekomstvandm.nl.

Over DeMeter
DeMeter is een direct-marketing vakvereniging. We willen een platform bieden waar ruimte is voor activiteiten waarmee men de praktische DM-kennis vergroot en op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Zo'n platform biedt ook veel mogelijkheden om in een ongedwongen sfeer contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. De netwerkfunctie van het DeMeter-lidmaatschap wordt dan ook door de leden als een groot pluspunt ervaren. Zie ook www.demeter-online.nl.

EINDE PERSBERICHT

----------

Noot voor de redactie,