Gemeente Moerdijk


Kerncontact Noordhoek

Zoals gebruikelijk staan er ook dit jaar weer kerncontacten op de agenda van het college. De collegeleden stellen er prijs op om jaarlijks een bezoek te brengen en in gesprek te komen met de inwoners van Noordhoek. Samen met u praten over wat u bezighoudt, wat er in uw kern is gedaan en wat er in de toekomst gaat gebeuren, heeft voor het college een grote meerwaarde.

Op dinsdag 19 mei 2009 komen we naar Noordhoek:

* Gebouw Noordhoek;

* De zaal is open om 19.00 uur;

* Het programma begint om 19.30 uur.

De avond bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste gedeelte zal het college u bijpraten over bestaande en toekomstige projecten, de stand van zaken van uw dorpsplan en Moerdijk MeerMogelijk toelichten.

Het tweede deel staat in het teken van u. Het college zal samen met de aanwezige vakambtenaren, voor zover mogelijk, uw vragen beantwoorden en meedenken met en over uw suggesties en ideeën over de toekomst van Noordhoek en/of gemeente Moerdijk aangaan.

Wij vinden het prettig om u op 19 mei te ontmoeten.

Telefonisch onderwerpen doorgeven kan bij Ria Eikelenboom. Een brief richt u aan de gemeente Moerdijk, kerncontactbijeenkomst Noordhoek 2009, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen. Als u een e-mail naar gem.moerdijk@moerdijk.nl stuurt, wilt u dan aangeven dat het voor de kerncontactbijeenkomst Noordhoek is.