College bouw ziekenhuisvoorzieningen


Reünie voor (oud)medewerkers Bouwcollege

In het zicht van de opheffing van het Bouwcollege organiseert personeelsvereniging De Specie op zaterdag 19 september 2009 een reünie.

12 mei 2009 - Op 19 september 2009 houdt personeelsvereniging De Specie een reünie voor medewerkers en oudmedewerkers van het bureau van het College bouw zorginstellingen. Nu het bouwregime van de WTZi is geëindigd nemen de werkzaamheden op het bureau van het Bouwcollege snel af. Een aantal medewerkers is overgestapt naar het Centrum Zorg en Bouw, anderen hebben een andere werkkring gevonden of zijn aangewezen als herplaatsingskandidaat. Een klein aantal medewerkers blijft de lopende zaken afhandelen.

Reünie
Als laatste daad organiseert personeelsvereniging De Specie een reünie. Deze reünie wordt gehouden in Restaurant Van Dijk, Marco Pololaan 2, 3526 GJ Utrecht (Kanaleneiland) en vindt plaats op 19 september 2009. Deze zaak ligt vlak bij het Bouwcollege en zal veel (oud-)collega's niet onbekend zijn. Aanmelding voor deze reünie kan geschieden via het speciaal daarvoor in het leven geroepen e-mailadres reunie@bouwcollege.nl. Via dit adres is ook nadere informatie te verkrijgen. Langs deze weg hopen de organisatoren met (nog meer) oud-collega's in contact te komen.

Bouwcollegaas
Bij gelegenheid van zijn vertrek heeft webmaster Carel ten Hove een website gemaakt waarop (oud)medewerkers van het bureau van het Bouwcollege contact kunnen houden. Op deze website, www.bouwcollega.nl, kunnen medewerkers een eigen pagina inrichten en via een interne mailservice contact leggen met vroegere collega's.