Ingezonden persbericht


Persbericht


- VX Company scoort hoog in ICT Service Guide Onderzoek -

IT-dienstverlener uit Baarn laat multinationals ver achter zich

Baarn, 19 mei 2009 - ICT-detacheerder VX Company heeft maar liefst drie 1e plaatsen in de wacht gesleept bij het ICT Services Guide-onderzoek 2009. VX Company behaalde de 1e plaatsen op de disciplines: beheer, development en virtualisatie.

Opvallend om te zien is dat VX Company grote, internationaal opererende spelers als Microsoft, IBM en HP achter zich laat in de uitslag. Uit de cijfers van TNO Nipo blijkt vooral dat VX Company zich onderscheidt op de onderdelen 'nakomen van tijdsplanning' en 'binnen het budget blijven', betrouwbaarheid en know how.

Bedrijfsfilosofie
Frank Martel, algemeen directeur VX Company: 'Wij zijn als organisatie heel erg blij met deze beoordeling. Het is natuurlijk een mooie opsteker als hard werken op deze manier wordt beloond. Aan de andere kant is het ook goed om te zien dat onze bedrijfsfilosofie haar vruchten afwerpt. Bij VX Company draait het echt om de mensen. We concentreren ons op de medewerkers, niet op de aandeelhouderswaarde. We vinden het belangrijk dat mensen plezier hebben in het werk en zich blijven ontwikkelen. Ook nu, in tijden van recessie. Blijkbaar wordt deze manier van werken ook door onze opdrachtgevers op waarde geschat. '.

Onderzoek
Het jaarlijks terugkerende onderzoek is uitgevoerd door TNS Nipo onder 1.913 ICT-managers en ICT-professionals in opdracht van Computable. Respondenten konden per discipline rapportcijfers geven voor dienstverleners die actief zijn in dat ICT-deelgebied. Zij waardeerden per onderwerp alleen de bedrijven waarmee ze daadwerkelijk ervaring hadden.

Over VX Company
VX Company is een IT-dienstverlener met 21 jaar ervaring als automatiseerder van enterprise systemen. Voor opdrachtgevers verzorgt VX Company de ontwikkeling, integratie, het testen en het beheer van applicaties en infrastructuren.

Noot voor de redactie,