Ingezonden persbericht


Persbericht

ARC Advisory Group bestempelt Manhattan Associates als WMS-marktleider

Manhattan stijgt van zesde naar tweede plaats op EMEA-ranglijst WMS-leveranciers

Nieuwegein - 19 mei 2009 - Manhattan Associates, wereldwijd leverancier van supply chain-oplossingen, is gestegen van de zesde naar de tweede plaats op ARC Advisory Group's ranglijst van Warehouse Management Systems (WMS)-leveranciers in de EMEA-regio. Dit blijkt uit de marktmonitor van het onderzoeksbureau, Warehouse Management Systems Worldwide Outlook, Market Analysis and Forecast Through 2013. Manhattan wordt tevens aangemerkt als de wereldwijde marktleider in 'Volledige WMS Software en Services'.

ARC Advisory Group stelt jaarlijks een marktvoorspelling op aan de hand van de resultaten van meer dan 80 leveranciers van WMS-oplossingen. Het onafhankelijke onderzoeksbureau geeft een gedetailleerde analyse en voorspelling voor de WMS-markt tot 2013. De WMS-oplossing van Manhattan Associates behaalde de eerste plaats in de volgende categorieën:


* WMS in Afrika & het Midden-Oosten

* WMS in Azië

* WMS in Noord-Amerika

* Volledige WMS Software en Services

* Leveranciers van WMS Software

* Basis WMS Software

* WMS Add-on Software Modules

* WMS Implementatie Services

* WMS Beheer Services

* WMS voor Tier 1 Klanten

* WMS voor Tier 3 Klanten

* Farmaceutische & Biotechnische fabrikanten
* Groothandel/Distributeurs

* Kledingwinkels

* Warenhuizen

Manhattan Associates is in het marktonderzoeksrapport opgenomen met zijn Distribution Management-oplossing binnen het Manhattan SCOPE® (supply chain optimisation, planning through execution)-portfolio. Distribution Management van Manhattan Associates is een compleet pakket van oplossingen om iedere schakel in de meest complexe distributieketens te automatiseren. Manhattan's succesvolle warehouse management-oplossingen vormen de hoeksteen van de Distribution Management-suite. De suite is ontworpen voor optimale samenwerking en communicatie met een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners.

"Manhattan is de grootste leverancier van WMS-oplossingen ter wereld. Het bedrijf heeft dit jaar grote stappen vooruit gezet in EMEA. Dit heeft geresulteerd in de positie van nummer twee WMS-aanbieder in de regio", zegt Steve Banker, service director supply chain management bij ARC Advisory Services. "Manhattan is dit jaar bovendien voor het eerst WMS-marktleider in Azië."

"Manhattan Associates heeft niet alleen zijn wereldwijde aanwezigheid maar ook zijn oplossingen sterk uitgebouwd. Het bedrijf heeft enkele ondersteunende WMS-modules geïntroduceerd, zoals Supply Chain Intelligence (SCI) en Workforce Schedule Optimisation", zegt Banker. "In een markt waarin het soms moeilijk is om onderscheid tussen oplossingen te maken, is Manhattan uit blijven breiden met wetenschappelijk gebaseerde applicaties, speciaal voor distributiecentra."

"Manhattan's positie in ARC's Warehouse Management Systems Worldwide Outlook onderstreept ons streven om klanten oplossingen te leveren waarmee zij zowel snel succes boeken als toegevoegde waarde behalen op de langere termijn", zegt Pieter Van den Broecke, managing director Centraal-Europa van Manhattan Associates. "Ons volledige portfolio van Distribution Management-oplossingen is ontworpen om onze klanten flexibiliteit te bieden. Bovendien stellen wij klanten in staat om aanvullende oplossingen aan hun groeiende supply chain-netwerk toe te voegen, zoals Supply Chain Intelligence, Total Cost-to-Serve of Labour Scheduling."

(467 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Manhattan Associates, Inc.
Manhattan Associates levert al ruim 17 jaar wereldwijde supply chain-oplossingen aan meer dan 1200 organisaties die supply chain-software, -processen en -technologie als strategische voorwaarden voor marktleiderschap beschouwen. Manhattan SCOPE(TM) is een portfolio van software-oplossingen en technologie die organisaties helpt hun supply chain van planning tot uitvoering te optimaliseren. Het Supply Chain Process Platform van SCOPE levert het fundament voor vijf essentiële productgroepen voor de supply chain: Planning en Forecasting, Inventory Optimisation, Order Lifecycle Management, Transportation Lifecycle Management en Distribution Management. Daarnaast bevat het platform applicaties die Event Management, Supply Chain Intelligence en Visibility aan Solution Suites leveren. Ook bevat het X-Suite Solutions die oplossingen en/of oplossingscomponenten combineren om te voldoen aan specifieke supply chain-uitdagingen. Meer informatie is te vinden op www.manh.com .

Voor verdere persinformatie kunt u kijken op http://www.lewiswire.com/nl/lewiswire/Manhattan-Associates/ARC-Advisory-Group-bestempelt-Manhattan-Associates-als-WMS-marktleider/n/4463 of contact opnemen met Sander van Buuren van LEWIS - Global Public Relations: Tel: +31 (0) 40 235 4600 Fax: +31 (0) 40 235 4601 E-mail: sandervb@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Manhattan Associates kunt u contact opnemen met Elena Olfs van Manhattan Associates: Tel: +31 (0) 30 214 3049
E-mail: eolfs@manh.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com