Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alblasserdam, 19 mei 2009

Verhuisauto's doen mee aan Gehandicaptenrit

Verhuisauto's van Mondial Movers en De Haan Verhuizingen hebben zaterdag meegedaan aan de zesde Gehandicaptenrit in de Alblasserwaard.

De kleurige Piaggio APE van Mondial Movers en een historische verhuisauto van De Haan Verhuizingen, nu eigendom van Bert de Haan, reden mee in de rondrit. Gehandicapten kregen de unieke kans mee te rijden in deze bijzondere vrachtauto's. De Piaggio APE van Mondial Movers wordt normaal ingezet op beurzen en presentaties, maar mocht nu een keer laten zien dat de maximale snelheid van bijna 70 km ook echt gehaald kon worden. De 'Bertie' van Bert de Haan is al jaren een vertrouwde verschijning in Alblasserdam en verkeert, evenals de eigenaar, nog in een prima conditie.

Vanaf het startpunt in Alblasserdam reden de twee verhuisauto's mee in de rondrit die verder langs Papendrecht, Sliedrecht, Giessen-Oudenkerk, Giessenburg, Hoornaar, Noordeloos, Goudriaan en Nieuwpoort voerde. Na een lunchpauze in het laatste dorp reden de vrachtauto's via Groot-Ammers, Streefkerk en Nieuw-Lekkerland terug naar Alblasserdam.

Mondial Movers, gevestigd aan de Kelvinring in Alblasserdam, is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De deelnemende verhuisbedrijven, gevestigd op 36 plaatsen in het land, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Foto : De Piaggio APE van Mondial Movers tijdens de Gehandicaptenrit. Foto: Bert de Haan.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht