Ingezonden persbericht


Victorinox Zwitserland 125 jaar "Your company of life"

2009 is voor Victorinox een feestelijk jaar vanwege het 125-jarig bestaan. Het was in 1884 dat Victorinox oprichter Karl Elsener een messensmederij begon in het plaatsje Ibach-Schwyz in het hart van Zwitserland. In de 125 jaar die daarop volgde is Victorinox uitgegroeid tot een wereldwijd georiënteerd bedrijf, waarbij het legendarische Zwitserse zakmes de wereld heeft veroverd en is uitgegroeid tot je beste vriend voor het leven.

Speciaal ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum introduceert Victorinox een viertal jubileummodellen inclusief jubileumlogo op het lemmet en speciale beschaling. Deze "special edition collectors items" worden geleverd in luxe geschenkverpakking, zodat te allen tijde kan worden teruggedacht aan de 125ste verjaardag van Victorinox.

Het pronkstuk uit de jubileumcollectie is een replicamodel van het allereerste legerzakmes dat in het jaar 1891 aan het Zwitserse leger is geleverd. Dit unieke exemplaar heeft een gelimiteerde oplage van vier series van 1.884 stuks, waarbij 1884 staat voor het jaartal waarin Victorinox is opgericht. Dit "limited edition collectors item" mag beslist niet ontbreken in de collectie van de échte Victorinox verzamelaar!

Exclusief Victorinox importeur Homeij Oisterwijk feliciteert Victorinox Zwitserland van harte met het 125-jarig jubileum!

//////////////////////////////////////////////////////////////////////// Einde persbericht