Gemeente Geldermalsen

Ondernemersbijeenkomst Distributie Planologisch Onderzoek

7 mei 2009 - Op 19 mei wordt er een bijeenkomst voor alle ondernemers gehouden in de raadzaal van de gemeente Geldermalsen. Speciaal voor de binnen de kern Geldermalsen gevestigde ondernemers organiseert het gemeentebestuur een informatieavond over de opzet en uitkomsten van het onlangs uitgevoerde distributie planologisch onderzoek. De bijeenkomst vindt plaats op

dinsdag 19 mei 2009, 19.30 uur, raadzaal gemeentehuis, Kuipershof 2, Geldermalsen
In opdracht van de gemeente Geldermalsen heeft het bureau DTnP uit Nijmegen een distributie planologisch onderzoek (DPO) uitgevoerd. Door middel van dit onderzoek, wat specifiek gericht was op de kern Geldermalsen, is geprobeerd een helder antwoord te krijgen op o.a. de volgende vragen:

Is er ruimte voor uitbreiding van de detailhandel, supermarkten en horeca en waar moet deze uitbreiding worden gerealiseerd?
* Wat is de gewenste economisch-ruimtelijke structuur voor het centrum van Geldermalsen?

* Is een knip (verkeersvrij) in de Rijksstraatweg/Herman Kuijkstraat gewenst?

* Hoe moet worden omgegaan met bereikbaarheid en parkeren?

Collegeleden en de onderzoekers van DTnP hopen tijdens deze avond met de aanwezige ondernemers de discussie aan te gaan over de resultaten van het onderzoek en de mogelijke gevolgen daarvan voor het Masterplan Centrum Geldermalsen. Tegelijkertijd worden de aanwezigen uitgedaagd ook onderling hierover van gedachten te wisselen. Vragen, opmerkingen, tips zullen worden betrokken bij de verdere uitwerking van genoemd Masterplan wat dit najaar wordt gepresenteerd.

---

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258