Van Offline Naar Online


AMSTERDAM, 20090519 -- Geheel in lijn met het bericht van het CBS dat internet de traditionele mediaproducten verdringt, vind op 10 juni het Seminar Van Offline Naar Online plaats.

Dat de samenleving steeds verder digitaliseert, is een vaststaand feit. Deze verandering heeft uiteraard ook gevolgen voor de implementatie van marketing binnen de bedrijfsvoering. Om de laatste ins en outs met experts op het gebied van online marketing uit te wisselen en van dé succesverhalen van bewezen transities kennis te nemen, kunt u woensdag 10 juni deelnemen aan het seminar Van Offline Naar Online in Amsterdam.

Op dit seminar leert u hoe uw organisatie de stap kunt laten maken Van Offline Naar Online. Tijdens het seminar behandelen ervaren sprekers van gerenommeerde online marketingbureaus als E-mark, Blutarsky, Marvellous. en Checkit de laatste ontwikkelingen op het gebied van email-, viral-, mobile- en searchmarketing aan de hand van een casus. Middels de casus wordt aangezet tot creatief denken en wordt u uitgedaagd om samen een oplossing te bedenken voor de genoemde probleemstelling. Naderhand wordt besproken wat de uitkomst voor uw organisatie betekent. De interactiviteit wordt verzorgd door de SMS2Stage technologie van Sendsteps.

Na afloop houdt de organisatie een uitgebreide netwerkborrel. Uiteraard kunt u hier de laatste ideeën uitwisselen.

Wanneer u interesse heeft om het seminar bij te wonen, kunt u zich via www.vanofflinenaaronline.nl inschrijven. De kosten bedragen ¤ 75,- per persoon exclusief btw. Dit bedrag is inclusief een uitgebreide netwerkborrel. De bijeenkomst wordt gehouden op 10 juni op de campus van de Hogeschool van Amsterdam in het Amstel Businesspark.





Ingezonden persbericht