AbNETWORK wordt officiële distributeur NETASQ


Distributeur abNETWORK dicht Waals gat

BREDA, 20090519 -- NETASQ, Europees leverancier van netwerk- en mail security-oplossingen, heeft abNETWORK, aanbieder van netwerkapparatuur, benoemd tot distributeur in de Benelux. abNETWORK wordt daarmee de derde distributeur van NETASQ-oplossingen in België. Na een partnership van bijna tien jaar en het behalen van de Platinum Partner status, gaat abNETWORK zich nu toeleggen op de distributie van NETASQ-oplossingen, met de focus op het Franstalige gedeelte van de Belgische markt en Luxemburg.

De samenwerking tussen NETASQ en abNETWORK vindt zijn oorsprong jaren geleden. abNETWORK heeft in die jaren bewezen de juiste kennis, vaardigheden en expertise in huis te hebben om NETASQ-klanten optimaal te kunnen bedienen. In 2008 werd abNETWORK de eerste partner van NETASQ in België met een Platinum status, het hoogste niveau in het NETASQ partnerprogramma. Daardoor beschikt de organisatie over een officieel, door NETASQ gecertificeerd, support- en trainingcentrum en een Expert+ certificering.

Luc Crupi, Managing Director, van abNETWORK: "Wij zagen een grote vraag naar een vakkundige distributeur van NETASQ-oplossingen in Wallonië en daar zijn wij op ingesprongen. Dat is voor ons slechts een kleine stap, omdat wij al beschikken over de nodige kennis van deze producten. Doordat wij nu ook distributeur zijn geworden van NETASQ is het partnership alleen nog maar sterker geworden."

"Wij werken al jaren samen met abNETWORK", aldus Rolf van Gent, Regional Manager Benelux and Nordics bij NETASQ. "Ze zijn dus niet zomaar een distributeur, ze zijn een distributeur met uitgebreide kennis van onze producten en van de markt. Daardoor kunnen zij onze klanten in dat specifieke geografische gebied de continuïteit bieden die zij nodig hebben en de aanwezigheid van NETASQ in deze regio verder consolideren."

Over abNETWORK:

abNETWORK is een Waalse organisatie met 12 medewerkers, die gespecialiseerd zijn in de implementatie van netwerken, IP telefonie en security oplossingen. De organisatie brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee en blijft up-to-date dankzij het intensieve trainingbeleid. abNETWORK biedt schaalbare en geoptimaliseerde maatwerk oplossingen voor haar klanten. Op basis van de requirements, biedt het team van abNETWORK verbeteringen aan de productiviteit, customer service en werkomgeving.

Over NETASQ

Met meer dan 45.000 verkochte producten wereldwijd via een distributiekanaal van meer dan 300 partners verspreid in meer dan 30 landen, kan NETASQ zich een belangrijke speler op het gebied van informatiebeveiliging noemen. De oplossingen van NETASQ voldoen aan de behoeften van bedrijven voor een gecombineerde beveiligingsmethode voor netwerkbedreigingen en spam.

Voor meer informatie, bezoek:
www.netasq.com





Ingezonden persbericht