Best Western in Nederland biedt zijn hotelgasten gratis Wi-Fi aan


free-hotspot.com is nu de toegestane Wi-Fi Hotspot leverancier voor Hotels door heel Nederland

DUBLIN, 20090519 -- Free-hotspot.com, `s werelds grootste leverancier van gratis draadloze HotSpots, maakte vandaag bekend dat free-hotspot.com nu de toegestane Hotspot leverancier is geworden van Best Western in Nederland. Onder de overeenkomst heeft Best Western Nederland de mogelijkheid om gratis en veilig Internetverbinding aan zijn hotelgasten te bieden dankzij het gratis Wi-Fi systeem van free-hotspot.com.

's Werelds bekendste naam van hotelketens, Best Western is vastbesloten om aan de behoeften van de internationale reis-industrie te voldoen ", aldus Wytze van den Berg, Directeur / CEO van Best Western Nederland. "Het aanbod van gratis high-speed draadloos internet is nu een belangrijke voorziening voor zowel ons bedrijf en onze vakantiegangers, en we zijn blij om free-hotspot.com als een erkende leverancier van deze dienst voor onze franchise locaties en op zijn beurt weer voor onze hotelgasten in Nederland te hebben.


Joe Brunoli, Vice President Business Development van free-hotspot.com, legde uit dat in het kader van de overeenkomst, Best Western franchisenemers vanaf nu in staat zijn van het installeren van de gratis Wi-Fi oplossingen die free-hotspot.com aanbiedt. "We zijn blij te zijn gekozen als een erkende leverancier van onze gratis Wi-Fi-dienst aan Best Western," verklaarde hij, "en we hopen dat we onze service in zoveel mogelijke hotels in de komende maanden kunnen installeren."
Voor meer informatie over Best Western hotels in Nederland, bezoek de volgende website:
www.bestwestern.nl


Over free-hotspot.com:
free-hotspot.com beheert 's werelds grootste gratis draadloos netwerk met meer dan 4500 gratis HotSpot locaties in 18 landen door heel Europa. Om toegang te kunnen krijgen tot het gratis draadloze internetservice van free-hotspot.com, moeten gebruikers eerst akkoord gaan met het bekijken van een korte inleidende reclamebericht. Dit innovatieve systeem, dat werd bekroond met de prestigieuze Draadloos Breedband Innovatie Prijs voor Beste Publieke Wi-Fi Product, is beschikbaar gesteld door een merknaam `EDGE Messaging' voor mobiele netwerkexploitanten, horeca ketens en andere organisaties die hun opbrengsten willen verhogen, het promoten van strategische marketingprogramma's of bouwen aan klant loyaliteit via hun eigen draadloze (Wi-Fi)-netwerken.
Free-hotspot.com ondersteunt een actieve gebruikersgemeenschap en biedt gratis draadloze internetdiensten aan meer dan 900.000 mensen per maand. Het bedrijf beschikt tevens ook over de meest uitgebreide adressenlijst van uitsluitend gratis HotSpots die momenteel meer dan 5000 locaties in Europa laat zien.
Voor meer informatie over ons gratis HotSpot programma of bij het vinden van de dichtstbijzijnde gratis HotSpot in uw buurt, bezoek de volgende website:
www.free-hotspot.com


Over Best Western:
Is het grootste hotelmerk ter wereld met meer dan 4.200 hotels in meer dan 80 landen. Vandaag zijn er meer dan 4.100 hotels in meer dan 80 landen wereldwijd, waardoor Best Western de grootste hotelketen is in de wereld. Best Western omvat bijna 40 hotels in Nederland en de Nederlandse Antillen met als belangrijkste locaties Amsterdam en Rotterdam. De Best Western hotels zijn voornamelijk 3 en 4 sterrenhotels sterk gericht op de wensen en behoeften van zakelijke-en vakantiereizigers.