Ingezonden persbericht


Voorlopig het laatste seminar van cMagazine, mis het niet!

Wilt u alles weten over een nieuwe en innovatieve manier van uitgeven, die tevens inspeelt op de behoefte van de consument en waarbij nieuwe adverteerders groepen binnen handbereik komen. Kom dan op 19 mei naar het seminar van cMagazine.

Bezoekers van voorgaande seminars waren zeer verrast en enthousiast over cMagazine 'het nieuwe uitgeven', waarmee 'uitgeven op maat' werkelijkheid wordt. Met cMagazine is het onder andere mogelijk voor consumenten om zelf een eigen magazine samen te stellen.

Waarom zou u het seminar moeten bezoeken?

Elke ondernemer en ook uitgever is zich bewust van het feit dat de consument aan het veranderen is. Geheel logisch, gezien de opkomst van Internet, web 2.0 en een overdaad aan verschillende digitale mogelijkheden naast de traditionele media. De consument kan informatie op honderden manieren tot zich nemen en heeft behoefte aan informatie op maat. Deze tendens vraagt om een innovatieve manier van uitgeven, die tevens inspeelt op de behoefte van de consument en waarbij nieuwe adverteerders groepen binnen handbereik komen.

Tijdens de seminars wordt dieper ingegaan op de ontwikkelingen in de markt, de consument die veranderd is en de verschillende mogelijkheden van cMagazine 'uitgeven op maat'. Verder wordt er uitgelegd waarom cMagazine de toekomst is, wordt er ingegaan op de verdienmodellen en is er veel ruimte voor discussie en eigen inbreng.

Voor meer informatie of inschrijving

Kijk op www.cmagazine.nl of neem contact op met Debby Scholtes, Marketing-coördinator cMagazine, telefoon: 0251 - 20 74 00, of via email: d.scholtes@pressofoon.nl.

Kunt u er niet bij zijn op 19 mei?

Kom dan naar de Marcom beurs van Adformatie op 3 en 4 juni in de RAI Amsterdam. Waar cMagazine verschillende korte seminars zal geven!