VerkeersInformatieDienst

Inloopbijeenkomst over maatregelen N327

29 april 2009, 16:23
De provincie Gelderland organiseert op dinsdag 19 mei 2009 een inloopbijeenkomst over veiligheidsmaatregelen voor de provinciale parallelweg N327 tussen Acquoy en Geldermalsen. De bijeenkomst vindt plaats in Dorpshuis Albertine aan de R.M. van Gellicumstraat 3 in Rumpt.

De provincie Gelderland en de gemeente Geldermalsen ontwikkelen plannen om de parallelweg langs de N327 veiliger te maken. Het gaat om het deel tussen Acquoy (Rhenoyseweg) en Geldermalsen (provinciale weg tot de rotonde bij de Watermolen). De provincie wil de parallelweg verbreden, herinrichten en de maximumsnelheid terugbrengen naar 60 kilometer per uur.

De bijeenkomst heeft geen programma. Belangstellenden kunnen tussen 17:00 en 19:00 uur binnenlopen en de plannen bekijken. Medewerkers van de provincie en gemeente zijn aanwezig om de maatregelen toe te lichten. De provincie hecht belang aan de mening van de bezoekers over de veiligheidsproblemen en de voorgestelde maatregelen. Ter plekke kan een reactieformulier worden ingevuld. De provincie neemt de reacties mee bij het opstellen van het definitieve plan en laat de invullers schriftelijk weten wat er met hun reactie is gedaan.