Ingezonden persbericht


Persbericht

Hartlopers gaan naar de Dam

Den Haag, mei 2009 -- Tijdens de Dam tot Damloop op zaterdag 19 en zondag 20 september zetten Hartlopers hun beste beentje voor tijdens de Goede Doelenloop ten gunste van de Nederlandse Hartstichting.

Voor deze loop zijn nog startbewijzen beschikbaar voor enthousiaste lopers die zich met hun deelname tevens willen inzetten voor de Hartstichting. In ruil daarvoor vraagt de Hartstichting een minimaal sponsorbedrag van ¤ 100. De loper kan dit zelf doneren of zich laten sponsoren door familie, kennissen en werkgever.

Deelnemers dragen door hun deelname bij aan de bestrijding van hart- en vaatziekten.

Bent u ook een Hartloper?
Men kan zich nu opgeven voor het Hartloperteam en de Hartstichting zorgt voor de inschrijving. Lopers starten in een speciaal voor goede doelen ingericht startvak direct achter de wedstrijdlopers. Iedere Hartloper krijgt een professioneel runningshirt, een groepsfoto en kan na afloop gebruik maken van extra faciliteiten in het VIP-Businessdorp (waaronder gebruik van zwembad en massages). Hartlopers die op zondag deelnemen zijn herkenbaar in een speciaal Hartlopershirt. De lopers op zaterdagavond starten in het speciale Dam tot Dam jubileumshirt met bij het startnummer het logo van de Hartstichting.

Vorig jaar hebben zo'n 200 enthousiaste lopers laten zien dat ze de Nederlandse Hartstichting een warm hart toedragen. Mede dankzij hun sponsoren liepen zij ¤ 36.500 bij elkaar.

Meer informatie is verkrijgbaar via hartloper@hartstichting.nl of www.hartstichting.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE (