Ingezonden persbericht


Franse les tijdens uw vakantie op Kawan Village 'les Pêcheurs'

Parijs, Frankrijk - 19 mei 2009: Kawan Group, één van de belangrijkste spelers op het gebied van openluchttoerisme en oprichter van de keten Kawan Villages, kondigt vandaag aan dat Kawan Village 'les Pêcheurs', gelegen in Roquebrune-sur-Argens in de Var dit seizoen de mogelijkheid biedt aan zijn gasten op Franse les te volgen aan de zonnige Côte d'Azur. Deze cursus is gebaseerd op conversaties om de vakantieganger bekend te maken met de essentiële onderdelen van de Franse taal. De Franse lessen worden georganiseerd tijdens een verblijf van één of twee weken vanaf heden tot 19 juni en van 24 augustus tot 25 september.

Voor meer informatie over de Franse lessen of andere interessante activiteiten op de Kawan Villages, kunt u contact opnemen met onderstaand perscontact.

Over Kawan Group:
Kawan Group, één van de belangrijkste spelers op het gebied van openluchttoerisme, richtte in 2006 Kawan Villages op: een keten ontstaan uit het streven van onafhankelijke campingeigenaren die een pan-europees gamma van hoge kwaliteit wilden aanbieden. Met 61 campings in Frankrijk, 6 in Spanje, 5 in Italie, 4 in Nederland, 1 in Denemarken, 1 in Duitsland en 1 in Luxemburg, is Kawan Villages de eerste keten van Europese dimensie en biedt het eerste kampeeraanbod van hoge kwaliteit in Europa. Naast Kawan Villages, heeft Kawan Group ook de bekende laagseizoenformules Camping Cheque en Holiday Cheque ontwikkeld. Deze worden in Nederland gedistribueerd door de ANWB. Dankzij Camping Cheque is het mogelijk om in het laagseizoen voor een uniek tarief op 558 campings in 24 Europese landen te verblijven. Holiday Cheque betreft de verhuur van comfortabele chalets en mobil-homes (een selectie uit de beste campings) op 139 campings in 12 Europese landen. Alle campings van Kawan Villages aanvaarden deze waardebonnen, speciaal gemaakt om interessante tarieven te bieden in het laagseizoen.

Bezoek