Ingezonden persbericht


FactuurSturen.nl winnaar van Gouden Factuur 2009 in de categorie B2B-efactureren voor MKB Houten - Factuursturen.nl, een initiatief van Leeman&Kuiper, is op het Factuurcongres 2009 op

11 mei jl uitgeroepen tot winnaar van de Gouden Factuur 2009 in de categorie B2B e-factureren voor het MKB . De Gouden factuur 2009 is een blijk van erkenning voor deze efficiencyoplossing - bestemd voor MKB bedrijven en ZZP-ers - die uitblinkt in eenvoud en transparantie. Zowel qua gebruik als qua kostenstructuur.

Factuursturen.nl is een online facturatiedienst waar ondernemers op eenvoudige wijze professionele facturen kunnen opmaken en beheren voor slechts een fractie van de kosten die normaal factureren met zich mee brengt. Voor MKB-bedrijven is Factuursturen.nl de ultieme oplossing waarmee snel, eenvoudig en efficiënt (digitaal) kan worden gefactureerd.Een baanbrekend efficiencymiddel voor de zakelijke markt die zeker in de huidige economische malaise uitkomst biedt voor de Nederlandse MKB en de ZZP Markt.

De Gouden Factuur wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste praktijkvoorbeelden op het gebied van elektronisch factureren. De jury, bestaande uit Rex Arendsen (Ministerie van Economische Zaken), Paul Oude Luttighuis (Novay) en Stef Spaan (GS1 Nederland) heeft Gouden Facturen toegekend in de volgende categorieën : B2C e-factureren, B2B e-factureren en B2B factuurautomatisering. Zie ook http://www.factuurcongres.nl

Factuursturen.nl wordt beschouwd als een doorbraak in elektronisch factureren. MKB-ers en ZZP-ers zijn wars van administratieve rompslomp en factureren is voor deze ondernemers veelal een kostbare en tijdrovende activiteit waaraan velen een 'broertje dood' hebben. "Voor grote ondernemingen zijn er vaak al toepassingen die digitaal factureren mogelijk maken, maar voor kleine ondernemers was deze optie er niet of was deze optie te duur" aldus Roeland Kuiper, mede-eigenaar van LeemanKuiper . "Met FactuurSturen.nl geven we kleine ondernemers de mogelijkheid om snel, eenvoudig en goedkoop digitaal te factureren en hun bijdrage te leveren aan een beter milieu door het verbruik van papier te verlagen"

Voor MKB-ers en ZZP-ers is Factuursturen.nl het productiviteitshulpmiddel bij uitstek, omdat ze veel tijdwinst kunnen behalen en hun handen eerder vrij krijgen voor andere, betaalde werkzaamheden.

En dankzij een ultra transparante kostenstructuur weten gebruikers exact waar ze aan toe zijn. Geen abonnementen, maar gewoon 40 cent per factuur en maximaal E10,- per maand.

Over Factuursturen.nl
Factuursturen.nl is een initiatief van Leeman&Kuiper te Houten,dat simpele en betaalbare internet applicaties ontwikkelt voor Nederlandse MKB- bedrijven en ZZP-ers. De oplossingen blinken uit in eenvoud en transparantie, zowel in gebruik als in kostenstructuur. Factuursturen.nl voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst stelt aan digitale facturering en de facturen zijn voorzien van een geavanceerde digitale handtekening. Alle informatie wordt versleuteld opgeslagen op beveiligde servers en facturen kunnen ook periodiek automatisch worden verstuurd.

Leeman&Kuiper levert online applicaties op maat met het oogmerk om alle voordelen en gemak van internet breed toegankelijk te maken voor MKB bedrijven en ZZP-ers en tegelijkertijd het milieu substantieel te ontzien. Alle applicaties worden geheel in eigen beheer ontwikkeld, beschikken over maximale functionaliteit en zijn gericht op het sterk vereenvoudigen van administratieve bedrijfsprocessen bij de gebruikers. Primaire insteek is altijd om zaken niet complexer te maken dan nodig is. Raadpleeg voor meer informatie de website www.factuursturen.nl

Voor nadere informatie:
Factuursturen.nl: Ferrie Leeman en Roeland Kuiper, mobiel 06 51 310 771,

email: roeland@leemankuiper.nl

Effect Communicatie: Tjarko Rookmaker, tel: 023 5470797,email tjarko@effect-europr.nl

---- --