Ingezonden persbericht


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------PERSBERICHT 19 mei 2009


---

Timing start met E-Factuur

Als eerste in de uitzendbranche start Timing uitzendteam met digitaal factureren. Nu staatsecretaris de Jager heeft besloten dat elektronische facturen ook aan de eisen van de Belastingdienst voldoen, is de weg vrij voor een makkelijke, overzichtelijke en tijd- en kostenbesparende manier van factureren.

Met ingang van 15 mei 2009 biedt Timing haar klanten de mogelijkheid om facturen digitaal te ontvangen. De factuur komt dan niet meer per post, maar wordt als pdf-bestand verstuurd per e-mail. De E-Factuur komt zo direct bij de juiste persoon terecht en zwerft niet onnodig lang binnen het bedrijf. Tegelijkertijd is de E-Factuur ook beschikbaar in een web based applicatie, waar ze tot 52 weken worden bewaard. Via dit online portaal hebben klanten 24/7 toegang tot hun digitale facturen. E-Factuur is ontwikkeld in samenwerking met CTB ICT Flex BV te Ede.

Timing bestaat sinds 1994 en behoort tot de grootste uitzendorganisaties van Nederland. De uitzendorganisatie houdt zich bezig met uitzenden, detacheren, werving & selectie, EU Services en Incompany Services. Innovatie staat bij hen hoog in het vaandel. 'Het is voor ons belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Daarom gaan we graag met de nieuwe mogelijkheden van de techniek mee', aldus Wiecher Hakse, Marketing Manager Timing uitzendteam. Meer informatie over Timing is te vinden op www.timing.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------EINDE PERSBERICHT


---



Ingezonden persbericht