Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sunny Cars beschermt consument met de beste lokale autoverhuurders Vernietigende ANWB-test bewijst: vooraf boeken verstandige keuze

Hoofddorp, 19 mei 2009 - In een zeer kritisch onderzoek van de ANWB naar de kwaliteit van autoverhuurders in Europese vakantielanden zijn lokale autoverhuurders ook dit jaar weer flink aan de tand gevoeld. Uit deze ANWB-test komt naar voren dat één op de tien meegegeven auto's technisch zo slecht is, dat die niet eens de weg op zou mogen. Zo'n auto kan de vakantie behoorlijk verpesten. Sunny Cars, Nederlands grootste bemiddelaar in autohuur met ruim 5000 bestemmingen in 90 landen, voorkomt dit door al jaren een all- inclusive product aan te bieden waarbij service voor de klant en een hoge kwaliteit aan huurauto's centraal staan. Jaarlijks selecteert Sunny Cars de beste lokale autoverhuurders op basis van feedback van klanten en inspectie ter plekke. Geen van de lokale autoverhuurders waar Sunny Cars mee werkt, is dan ook negatief bekritiseerd door de ANWB.

Schokkend is ook dat uit de test blijkt dat lokale autoverhuurders hun klanten slecht informeren over de risico's en beperkte dekkingen van verzekeringen. Voor klanten van Sunny Cars bestaat dit probleem in het geheel niet. Michael Wetzel, Algemeen Directeur: "Ons all-inclusive product springt in op de behoefte om zorgeloos op vakantie te gaan. Voor vertrek in het thuisland boeken via de website www.sunnycars.nl of het reisbureau voorkomt nare verrassingen. Alle noodzakelijke verzekeringen, afkoop eigen risico, dekking van glas-banden-bodemschades, belastingen, afleverkosten en andere gebruikelijke extra's zijn bij de prijs inbegrepen."

Klanten van Sunny Cars krijgen ook niet te maken met een ander ernstig probleem dat de ANWB signaleert: het achteraf in rekening brengen van allerlei vage bijkomende kosten. Bij Sunny Cars betaal je nooit meer dan vooraf is afgesproken. En in het onwaarschijnlijke geval dat er toch eens een misverstand zou ontstaan tussen lokale verhuurder en klant, dan bemiddelt Sunny Cars hier in.

Sunny Cars biedt vakantiegangers een zorgeloze huurauto op meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen. Als onafhankelijk bemiddelaar selecteert Sunny Cars op elke bestemming de beste lokale verhuurder. De kracht van Sunny Cars is het kwalitatief hoogwaardige product voor een all-inclusive prijs zonder extra kosten. De in Hoofddorp gevestigde broker is dit jaar door reisagenten voor de tiende keer gekozen tot Beste Autoverhuurder. Circa 90% van de Nederlandse reisbureaus werkt samen met Sunny Cars. Daarnaast is de broker actief op de Belgische, Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse markt. Hiermee is Sunny Cars een van de grootste onafhankelijke Europese bemiddelaars in autohuur. www.sunnycars.nl



Ingezonden persbericht