Politie Zeeland


---


Z-1026-2009 Automobilist moet rijbewijs inleveren, Terneuzen
Op de Scheldeboulevard is dinsdag rond 01.00 uur een 43-jarige automobilist uit Roermond betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Uit de afgenomen ademtest bleek dat hij bijna drie maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij daarom inleveren.

W-1027-2009 Personenauto gestolen, Vlissingen
Afgelopen nacht is vanaf de Hellingbaan een personenauto gestolen.
Het betreft een grijze Mazda 323 voorzien van het kenteken SZ-SN-36.

O-1028-2009 Aanrijding 's-Heer Hendrikskinderen
Omstreeks 10.22 uur vanmorgen heeft op de Nieuwe Rijksweg in 's_heer Hendrikskinderen een aanrijding plaatsgevonden.
Een personenauto, bestuurd door een 24-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland reed over voornoemde weg. Achter hem reed een vrachtwagen uit Goes, deze werd bestuurd door een 53-jarige man uit Hoofddorp. Voor het verkeerslicht bij het café stonden wat auto's en beide voertuigen stopten daar netjes achter. Achter de vrachtwagen kwam een tweede vrachtwagen (bestuurd door een 41-jarige VLissinger) die niet op tijd meer kon stoppen. Deze klapte achterop de vrachtwagen die, op zijn beurt, tegen de personenauto aan reed. Alle drie de auto's beschadigden flink en moesten worden weggesleept. Er raakte niemand ernstig gewond. De bestuurder en bijrijder van de middelste vrachtwagen klaagden over een stijve nek.

O-1029-2009 Fotocamera gestolen tijdens duik
Afgelopen zondag is in Tholen een fotocamera gestolen.
Tussen 14.30 en 15.00 uur is een man uit Oosterhout gaan duiken aan de Veerweg in Tholen. In de tussenliggende periode is zijn camera, ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.





Politie Zeeland