Ingezonden persbericht


KILROY neemt activiteiten StudyWorld over

Sinds 2008 biedt KILROY Netherlands BV studenten, door studieadvies en begeleiding bij het aanmelden, de mogelijkheid om in het buitenland te gaan studeren. Met de overname van de activiteiten van StudyWorld BV in Nederland, is KILROY education nu tevens marktleider geworden.

StudyWorld opereert sinds 2005 in Nederland met als doel studenten te begeleiden en aan te melden voor buitenlandse studies. StudyWorld biedt ook Engelse taaltesten (IELTS) aan Nederlandse studenten en buitenlandse studenten die in Nederland studeren. Deze activiteiten zullen niet overgenomen worden door KILROY.

Twan Schoenmakers, Commercieel Manager van KILROY: "Met de ervaringen van KILROY education vanuit onze Scandinavische tak en de vele studenten die reeds reizen boekten bij KILROY travels zijn we in 2008 in Nederland begonnen met het verzorgen van advies en begeleiding bij het aanmelden van Nederlandse studenten op universiteiten in Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. Met de overname van de activiteiten van StudyWorld kunnen we veel meer studenten naar het buitenland sturen dan voorheen. En de gunstige voorwaarden die tegenwoordig gelden voor Nederlandse studenten bieden de mogelijkheid om het bestaande aantal studenten dat in het buitenland een (deel van hun) studie doet, verder uit te breiden in de komende jaren."

Rene Lenssen, directeur van StudyWorld: "Wij zijn van mening dat de krachtenbundeling gunstig zal zijn voor allen die een belang hebben bij de bevordering van internationaal onderwijs in Nederland, zoals studenten, maar ook onze partner universiteiten en ik ben ervan overtuigd dat het zal bijdragen aan de mogelijkheden voor Nederlandse studenten die willen studeren in het buitenland."

KILROY education is specialist op het gebied van begeleiding van studenten die een Bachelor, Master of semester willen volgen aan een buitenlandse universiteit. KILROY vertegenwoordigt meer dan 30 buitenlandse universiteiten en was reeds marktleider in Scandinavië.

KILROY Netherlands BV is met KILROY travels reeds 13 jaar actief in de markt als reisspecialist voor jongeren, studenten en backpackers met reisbureaus in Amsterdam, Utrecht en Groningen.

Meer informatie
Twan Schoenmakers, twsc@kilroytravels.nl

Of via onze websites
www.kilroytravels.nl
www.kilroyeducation.nl