Gemeente Lopik

GEMEENTE
LOPIK Onderwerp: Wmo-platform houdt bijeenkomst

Op woensdag 20 mei 2009 vergadert het Wmo-platform om 19.30 uur in Buurthuis D'Ouwe School te Lopikerkapel. Inwoners van de gemeente Lopik P kunnen deze openbare vergadering bijwonen om hun opmerkingen en ervaringen met de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning E (Wmo) aan de leden van het platform voor te leggen. De locatie van de vergadering wisselt elke maand, zodat alle kernen aan bod komen.

R De gemeente Lopik kent sinds december 2006 een Wmo-platform. In de eerste plaats wil het platform voor de inwoners van de gemeente Lopik een luisterend oor zijn, waar zij terecht kunnen met hun ervaringen bij de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en met hun suggesties. S Anderzijds heeft het platform de taak de besluitvorming op het gebied van de Wmo en de uitvoering van de besluiten kritisch te volgen en het gemeentebestuur daarover gevraagd en ongevraagd te adviseren.

B Inwoners kunnen de vergadering van het Wmo-platform bijwonen; deze vergaderingen zijn openbaar. Zij zijn van harte welkom hun opmerkingen en ervaringen met de uitvoering van de Wmo aan de leden van het platform voor te leggen, aan het begin van de vergadering om 19.30 uur. Dit mag zowel mondeling E als schriftelijk. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De vergadering vindt plaats op woensdag 20 mei 2009 om 19.30 uur in Buurthuis D'Ouwe School te Lopikerkapel. R
De volgende vergaderingen van het Wmo-platform zijn gepland op:
· woensdag 17 juni 2009, Buurthuis 't Wilgegat, Willige Langerak;
· woensdag 16 september 2009, Buurthuis Uitweg; I · dinsdag 13 oktober 2009, In 't Witte Paard Cabauw;
· woensdag 18 november 2009, Buurthuis De Triangel Polsbroekerdam.

C
Lopik, 6 mei 2009