Gemeente Waalwijk Feestelijke opening Cruyff Court RKC Waalwijk Veld

Woensdagmiddag 20 mei 2009, 13.00 - 17.00 uur, Van der Merwedelaan, Waalwijk

Op woensdagmiddag 20 mei 2009 wordt het Cruyff Court RKC Waalwijk Veld feestelijk geopend. Het is een feest voor alle bewoners van de gemeente Waalwijk en iedereen is welkom. Om 14.30 uur vindt er een officiële opening plaats door mevrouw Carole Thate (directeur Cruyff Court KNVB Velden) en wethouder Usman Santi.

Voetbaltoernooi
Op 20 mei wordt er, naast de officiële opening, een voetbaltoernooi georganiseerd voor scholen uit de wijk, voetbalverenigingen uit de gemeente en bewoners uit Baardwijk, Laageinde en de Hoef. Iedereen kan meedoen, jong en oud. Teams bestaan uit zes spelers en een wedstrijd duurt maximaal 15 minuten. Vrienden, buren, kennissen of sportmaatjes die een team willen vormen, kunnen zich aanmelden bij de gemeente Waalwijk. Naast het voetbaltoernooi is er van alles te doen rondom het voetbalveld. Bewoners die bijvoorbeeld goed kunnen koken kunnen met een kraampje eten en drinken langs de lijn staan en (voetbal)vereniging en buurthuizen kunnen zichzelf presenteren. Bij de opening zijn voetballers van RKC Waalwijk en oud-RKCer Petrovic aanwezig.

Aanmelden
Wijkbewoners die mee willen doen met het voetbaltoernooi of iets willen organiseren langs de lijn, kunnen zich aanmelden bij Ans Maijers van de gemeente Waalwijk: amaijers@waalwijk.nl of 0416 - 683 619. Aanmelden kan tot 30 april 2009.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Cruyff Court: zie www.cruyff-foundation.org.

Publicatie datum 20-04-2009