Politie Zeeland


---


O-1032-2009 Rijgedrag zorgt voor bekeuringen, Zierikzee
Het rijgedrag van een 20-jarige automobilist uit de gemeente Zierikzee leverde hem en zijn passagier woensdag omstreeks middernacht een bekeuring op.
De politie, die op dat moment in de Weststraat was, hoorde al van ver een auto aankomen die heel hard optrok en zeer hard reed aankomen. De bestuurder kreeg een stopteken en werd aangesproken op zijn rijgedrag. Deze man en zijn passagier droegen beiden geen gordel waarvoor zij een bekeuring kregen. De passagier, eveneens afkomstig uit de gemeente Zierikzee, bleek nog twee openstaande boetes te hebben van in totaal ¬ 364,-.
(de leeftijd van deze passagier is onbekend)

O-1033-2009 HardrE 364,-.
(de leeftijd van deze passagier is onbekend)

O-1033-2009 Hardrijder, Oostdijk
Op de Oude Rijksweg in Oostdijk werd dinsdag omstreeks 22.00 uur werd een 38-jarige automobilist uit Ederveen betrapt op te hard rijden.
Op de Oude Rijksweg geldt een maximumsnelheid van 80 km/h, de man reed daar met een, gecorrigeerd, snelheid van 137 km/h. Omdat de man geen rijbewijs bij zich had, werd zijn auto zo lang bij het bureau in Kruiningen geplaatst.

W-1034-2009 Diefstal uit woning, Goes
Dinsdag tussen 07.30 en 20.30 werden uit een woning in de Rembrandtlaan in Goes computerapparatuur en cosmetica gestolen.
De gestolen goederen hebben een gezamenlijke waarde van enkele honderden euro's.

W-1035-2009 Rijden onder invloed, Vlissingen
In de Govert Flincklaan in Vlissingen werd woensdag om 02.30 uur een automobilist betrapt op rijden onder invloed.
De politie zag hem slingerend over de Sloeweg rijden en hield hem staande in de Govert Flincklaan. De man kreeg het niet voor elkaar om een blaastest af te leggen en had geen rijbewijs of ander identificatiebewijs bij zich. Hij werd aangehouden en op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan een ademanalyse. Ook weigerde hij zijn naam bekend te maken. De man is in verband hiermee ingesloten in Torentijd.

W-1036-2009 Brandstichting, Vlissingen
Op het politiebureau in Vlissingen werd woensdag om 04.30 uur een 19-jarige Vlissinger aangehouden.
De man meldde zichzelf aan het bureau en vertelde dat hij had gepoogd brand te stichten in een woning in Westerzicht. Ter plaatse zag de politie dat de hal en de woonkamer vol rook stonden. De brandweer heeft daarna de woning, waar niemand aanwezig was, geïnspecteerd. De oorzaak ligt in de relationele sfeer.

Z-1036-2009 Rijden onder invloed, Aardenburg
Op de Wandeldreef in Aardenburg werd dinsdag om 23.50 uur een 46-jarige automobilist uit Maldegem betrapt op rijden onder invloed.
De man had meer dan 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.